2777
2789
عنوان

راهنمايي براي انتخاب اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 37 پست
فقط آندیا اسم دختر نازم

اره قشنگه

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم پسر و دخر جدید اولش  ب کسی بلده . یا س . جدید باشه و باکلاس

پسر من اسمش باربد اسم باراد  هم قشنگه

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 
مایا  آریانا  اسم بین المللی

مايا دوست داشتم شوهرم دوست نداره

حق میدم اسم انتخاب کردن خیلییییییی سخته چون هویت بچته تا اخر عمرش

دقيقا اسم پسر خيلي سراغ دارم كه دوست دارم اما دختر اصلا به دلم نميشينن دنيز هم چون از قديم دوست داشتم گفتم اگر ديگه اسمي پيدا نكردم همينو ميزارم 

دنیز قشنگه مهم نیست بهم بیان یا نه. با اجازت استارتر جان منم سوال دارم دوستان جوابمو بدن. اسم دختر من هستیه حالا باردارم و دختره به نظرتون نیکی قشنگه بزارم؟ یا اگه اسم قشنگی هست پیشنهاد بدید ممنون میشم. 

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ... 
دقيقا اسم پسر خيلي سراغ دارم كه دوست دارم اما دختر اصلا به دلم نميشينن دنيز هم چون از قديم دوست داشت ...

من تو انتخاب اسم پسرم مونده بودم. اخرسر پارسال تو حاملگیم ماه گرفتگی طولانی شد که دیگه آیهان گذاشتم

دنیز قشنگه مهم نیست بهم بیان یا نه. با اجازت استارتر جان منم سوال دارم دوستان جوابمو بدن. اسم دختر م ...

ممنونم ...ارهههههه نيكي هم خيلي قشنگه منم الان گفتي يكي از انتخابام شد قبلا هم دوست داشتم يادم رفته بود😀

ممنونم ...ارهههههه نيكي هم خيلي قشنگه منم الان گفتي يكي از انتخابام شد قبلا هم دوست داشتم يادم رفته ...

آخی پس دوتا نیکی💓منم 6 ماهمه مثل شما

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...