2777
2789
عنوان

کمک کمک

94 بازدید | 5 پست

تنبلی تخمدان دارم دوره هام تقریبا ۳۰ روزه این ماه سوم بود ک دوفاستون میخوردم دوسری قبل پریودشدم اما این بار بعد از ۱۱ روز ب مدت ۵ روز لک داشتم بعد۸ روز از موعد پری بی بی زدم منفی بود ینی باردار نیستم و احتمالش نیس؟؟درضمن من هیچوقت لک بینی نمیگیرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه میرم ازمایش ک میشه ۱۱ روز بعد از موعد اگه باردار باشم نشون میده؟؟؟؟ اگه نباشم دلیل لک بینی چی ...

اره دیگه بعد موعد حامله باشی نشون میده اگه نباشی احتمالای زیادیه تنیلی عفونت عوارض قرص اختلالات هورمونی استرس 

اره دیگه بعد موعد حامله باشی نشون میده اگه نباشی احتمالای زیادیه تنیلی عفونت عوارض قرص اختلالات هورم ...

حاملگی قبلیم هم لک گرفتم ولی چون فعالیت شدیدو رابطع داشتم سقط شد بعداز اون این اولین باره ک دوباره لک گرفتم 

حاملگی قبلیم هم لک گرفتم ولی چون فعالیت شدیدو رابطع داشتم سقط شد بعداز اون این اولین باره ک دوباره ل ...

اسی جان ان شاالله که بارداری 

اما کلا دوفاستون مثه پرژسترونه عملکردش و از عوارضش گاها لک بینیه

من دوماه پیش فقط ده روز خوردم ولی هم ماه قبل هم این ماه فقط ۵ روز لک بی نی و ترشحات سیاه دارم

این ماه ۷روز زودتر دیدم

منم شکم روی بارداریه ولی تا حالا که بی بی منفی بوده😔

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.