2777
2789
عروسی دختر خالمه.زشت نیس با مانتو.ورمم دارم تااون موقع هم بدن بدوزن شکمم بزرگتره فک کنم

لباس بگیر نمیخایی خیلی هزینه مجلسی کنی .بنظرم یه شومیز شلوار شیک بهتر از مانتو

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی استراحت کن خوب میشی لباس دوختی یا آماده گرفتی؟ چند هفته ای؟ چند سالته؟

حنابندون ک ی لباس بارداری گشاد

شب عروسیم نت سفارش دادم.ازین استین توری گشادا حالت تونیک تا بالا زانو از زیر شکم‌گشاد رنگ‌صورتی.۳۰

نه شش ساله ازدواج کردم

۳۹ هفتم

نه نرفتم برمم دکتر دارو نمیده ..اره معاینه شدم هفته قبل گفته لگنت خوبه دهانت نرمه.عکس نگرفتم ک جونم.میخاستم دوتا سقط داشتم پوچ بوده.سه ساله درگیر بودم ک بجه دارشم.شهرستان شاهرود.

۲۷ کیلو اضاف شدم.وزن قبلم ۵۰

نه نرفتم برمم دکتر دارو نمیده ..اره معاینه شدم هفته قبل گفته لگنت خوبه دهانت نرمه.عکس نگرفتم ک جونم. ...

منم وزنم خیلی بالا رفت تو عقدم 47 بودم که بارداری اولم رسیدم به 80 تو دومی هم رسیدم به 83

منم اولیم سقط شد 

پیاده روی داری؟ ورزش توپ چی؟ نزدیکی هم عالیه نینیت پسره؟ منم تبریزم

ب سلامتی پس‌ی جوجه داری دیگ خدا حفظش کنه برات

اره مرتب از اول پیاده روی داشتم الان‌چن‌روز هوا خرابه مریصم‌نتونستم‌اما ورزشا بارداری خونه انجام‌میدم.ورزش توپ‌نه.اره پسملیه.من‌عاشق تبریزیام❤

نه نرفتم برمم دکتر دارو نمیده ..اره معاینه شدم هفته قبل گفته لگنت خوبه دهانت نرمه.عکس نگرفتم ک جونم. ...

من لگنم کم بود وزنم خیلی بالا رفته بود و سنم کم دکترم سزم کرد ولی طبیعی دوس داشتم