2777
2789
بستگی به صمیمیتتون داره ولی من عاشق اینم که باردار بودم بعد عروسی داشتیم بعد یه پیراهن حریر چین چین ...

من باردار شش ماهه بودم عروسی دختر داییم بود یه پیراهن مشکی دکلته پوشیدم ازین مدلا که جدا روش یه حریر از گردن میخوره خیییلی خوشگل بود هنوز‌که هنوزه همه عاشق تیپ من اون موقعن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی دختر خالمه.زشت نیس با مانتو.ورمم دارم تااون موقع هم بدن بدوزن شکمم بزرگتره فک کنم

من بودم یا نمیرفتم یا اگه میرفتم خوشگل میرفتم با مانتو زشته

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

نرو چرا میخوای بری

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من باردار شش ماهه بودم عروسی دختر داییم بود یه پیراهن مشکی دکلته پوشیدم ازین مدلا که جدا روش یه ...

وای خدااا چه قشنگ من عاشق لباس بارداری‌ام مخصوصا که خوشگل کنی توی عروسی انگار یه فرشته😍😍😍

💙صدا کن مرا... 

چه زشتی داره از آدم حامله که موقع زایمانشه کسی توقع لباس نداره بخری واسه دوساعت بعدا هم که لازمت نمیشه اونم بااین مدلهای که هر روز جدیدترش میاد قدیمی میشه

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
من بودم یا نمیرفتم یا اگه میرفتم خوشگل میرفتم با مانتو زشته

فامیل ما لباس کمتر از یک تومن نمیخرن.نمیدونم بگیرم ماه بعد سایزم همینه یا بیشتر میشم.نرم هم زشته

وای خدااا چه قشنگ من عاشق لباس بارداری‌ام مخصوصا که خوشگل کنی توی عروسی انگار یه فرشته😍😍😍

دقیقا ادم یه معصومیت خاصیم داره من که حسابی ترکوندم واسه اون عروسی موهامم‌ر‌نگ طبیعی خودش بود خیلی خوب‌بود دلم خواست دوباره خخخخ

فامیل ما لباس کمتر از یک تومن نمیخرن.نمیدونم بگیرم ماه بعد سایزم همینه یا بیشتر میشم.نرم هم زشته

فامیل ماهم همینجورن من که رفتم کلیم خوش گذروندم و بخودم رسیدم

ای جااان خوشگل‌ترین مامان دنیا😍

فداتشم چه خوش ذوقی‌تو‌عین خودمی خخخخ😍😍😍