2777
2789
عنوان

كوليك نوزاد

4049 بازدید | 25 پست

سلام به همگي

خواهش ميكنم هركسي اطلاعات درمورد كوليك نوزاد داره راهنماييم كنه

پسرم ٤٢روزشه خيلي بيقراره شكمش نفخ داره به خودش ميپيچه وسرخ ميشه

دكتر بردمش قطره پروكيد داد. ي دكتر ديگه كلوكيز داده. خودمم پدي لاكت بهش دادم نتيجه نداد. 

حالا بنظرتون پروكيد وكلويزو بهش بدم يا يكيشو امتحان كنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پاشو برو داروخونه شربت اهورا نی نی معجزه میکنه.یه شربت گیاهیه.با قطره چکون بهش بده

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

واي خدا صبرت بده تا ٤يا ٥ماهگي خوب ميشه منم تاپيكهامو بخون اين دورانو داشتم بيشترين چيزي كه اثر داشت زيره و رازيانه بود ازداروخونه خريدم ميجوشوندم ابشو با نبات بهش ميدادم ريلكس ميشد بعد بردم دكتر ميردهقان اهوازه پيرمرديه بهم شربت هيدروكسي زين داد شبي سه سي سي بهش ميدادم راحت ميخابيد تا صبح 

عزیزم پروکید عالیه برای مهار کولیک.پروکید رو یه مدت باید هر روز پنج قطره بدی تا نتیجه شو ببینی.کولیکز هم وقتایی که دلدرد داره باید بدی زمان های شروع کولیک رو شناسایی کن یک ربع قبل بده مثلا پسر من  ساعت نه حدودا شروع میکرد قبل اون میدادم.بعد یه مدت که پروکید رو دادی و کولیکش آروم گرفت دیگه به کولیکز کمتر نیاز پیدا میکنی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
ولی در نهایت یکم اذیت رو میشن . خودتم اگه بهش شیر خودتو میدی گرمی جان ضد نفخ بخور بعد از غذاهات

گوشش درد ميكنه 

موندم چيكنم دكتر سيتريزين داده 

گرمي بخورم بدتر ميشه

گوشش درد ميكنه  موندم چيكنم دكتر سيتريزين داده  گرمي بخورم بدتر ميشه

سیتزیزین فکر کنم برای ریه اش باشه

بعد هر غذات دو قاشق عرق نعناع بخور که از شیرت بره برا نینی اونم کمک کننده هستش

اما پروکید یا پدی لاکت که پروبیوتیک های مفید روده هستن برا بچه عالین واقعا

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
باشه عزيزم مرسي از راهنماييت

کولیکز بده،بچه منم سرخ میشد و زور میزد،در عرض یکی دورو نتیجشو میبینی که ارومتر میشه،فقط فکر کنم حتما باید یه ربع بیست دقیقه قبل غذا بش باید بدی.

التماس دعا مامان جونی😘

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی

عزیزم من چهار ماه شب وروز نداشتم،دکتر هم از اول گفته بود بعد چهار ماه خوب میشه،تنها وقتی ساکت میشد که میبردیم بیرون در واقع تکون ماشین براش آرامش بخش بود بلافاصله میخوابید

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......