2777
2789
عنوان

بوی واژن بعد از زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 27531 بازدید | 26 پست
شماها زایمان طبیعی کردین راضی هستین چطوره الان برگشته به حالت اولش سخت نیست 

ب نظرمن فقط درد هایی ک قبل زایمان میکشی سخته خود زایمان سخت نیست فقط باید ب حرف دکترت گوش بدی و اونجوری ک میگه عمل کنی و ب محض بدنیا اومدن بچه ی حال فوق العاده خوبی ب آدم دست میده و انگار ن انگار ک تا چند دقیقه پیش داشتی درد میکشیدی عالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم منم 5ماه پیش زایمان کردم دقیقا همینطوری بودم همش میترسیدم ک عفونت کرده باشه ولی دکت ...

اده دکترم هم گفت چیزی نیست ولی فکر میکردم راهی باشه که زودتر از این بوها خلاص شم. مرسی عزیزم

اده دکترم هم گفت چیزی نیست ولی فکر میکردم راهی باشه که زودتر از این بوها خلاص شم. مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم. انشاالله ک توهم تا 40روز برطرف شه. ولی تا میتونی از مواد شیمیایی استفاده نکن آنتی بیوتیک هاتو مرتب مصرف کن و بعداز شستن حسابی خشک کن با سشوار

چندتا بخیه خوردی؟ تا حالا چندتاش افتاده؟

نمیدونم. نپرسیدم. ولی دکترم موقع بخیه زدن گفت زیاد بخیه نخوردی. بعد دوهفته شروع کرد به افتادن. بعد سه هفته من دیگه بخیه ای ندیدم. 

ژل شستشو مخصوص بارداری هم وجود داره؟؟ منم فکر میکنم به خاطر اینکه زیاد توی بتادین نشیتم کلا باکتری ه ...

سلام 

شما مشکلت بر طرف شد؟

من دوماهه زایمان کردم واژنم ب شدت بوی بدی میده ک بادارو هم خوب نشدم

سلام  شما مشکلت بر طرف شد؟ من دوماهه زایمان کردم واژنم ب شدت بوی بدی میده ک بادارو هم خوب نشد ...

سلام عزیزم. من تقریبا سه ماهه زایمان کردم. از دو ماهگی به بعد بو کمتر شد. شاید ۵۰ درصد بهتر شد ولی همچنان هست. هیچ دارویی هم استفاده نکردم. یعنی دکترم لازم ندونست و دیگه وقت نشد دکتر دیگه ای برم. خودم فکر میکنم یه دارویی لازمه و این بو به هیچ وجه طبیعی نیست. وگرنه اگه روند خوب شدنش انقدر کند باشه، یه سال طول میکشه

سلام عزیزم. من تقریبا سه ماهه زایمان کردم. از دو ماهگی به بعد بو کمتر شد. شاید ۵۰ درصد بهتر شد ولی ه ...

منم ۷۰ روزه زایمان کردم موندم چ کنم هنوز رابطه رو هم شروع نکردیم هم به خاطر بو و هم ترس از بخیه هام

منم ۷۰ روزه زایمان کردم موندم چ کنم هنوز رابطه رو هم شروع نکردیم هم به خاطر بو و هم ترس از بخیه هام

منم بعد از دو ماه رابطه رو شروع کردم. منم مثل تو اصلا اعتماد به نفس نداشتم واس رابطه. همش بهونه میاوردم. ولی فکر میکنم بعد از رابطه بو کمتر هم شد. قبل رابطه خودتو با شامپو بچه یا ژل شستشو بشور. واس من که لحظات اول بعد از شستشو بو زیاد حس نمیشد. 

خیلی سخت بود زایمان طبیعی؟؟؟

خیللللللی عالی بود و لحظه‌ی آغوش گرفتن نوزاد بهترین و غیرقابل‌ تکرارترین لحظه‌ی زندگی😍 مطمئن باش از زایمان طبیعی پشیمون نمیشی...فقط باید حرفهای دکتر رو هنگام زایمان گوش بدی و با دادزدن انرژیت رو الکی هدر ندی...به این فکر کنی که از آغاز خلقت این چرخه‌ی زایش وجود داشته و تو واسطه‌ی خلقتی قرار گرفتی که کارگردانش بهترین و بی‌نقص‌ترین کارگردان هستین...🥰 الآن که دارم برات می‌نویسم یک ماه از اون تجربه‌ی شیرین می‌گذره و نتیجه‌اش بعد از خوردن شیر آروم خوابیده و به روزای قشنگی که در پیش داره فکر می‌کنه...🤩

راستی انقدر اون لحظه شیرین بوده که من دوست دارم چندماه دیگه برای بارداری و تکرار شیرین‌ترین تجربه اقدام کنم.🤭

زِندِگی‌دَردِقَشَنگیستْ‌کِه‌جَریانْ‌دارَد...😍