2777
2789

من پریوادم ۲۸ روزس.موعدم هفتم هست دیشب بیرون بودم۳ ساعتی پیاده روی کردم.بعدش اومدم خونه دیدم خون قهوه ای اومده رو لباسم.ولی امروز دیگه خبری نیست از خون

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا لک لانه گزینی هست تست بزن جونم

آخه بعد پیاده روی کمرم درد گرفته بود‌با خودم گفتم اگرم قرار بود بچه باشه دیگه خیلی اذیت کردم نمیشه.گفتم شاید پریودم باشه

ربطی نداره عزیزم؛ من ورزش سنگین انجام میدادم!

الان بی بی چک بزنم؟ موعدم هفتم هست

آخه بعد پیاده روی کمرم درد گرفته بود‌با خودم گفتم اگرم قرار بود بچه باشه دیگه خیلی اذیت کردم نمیشه.گ ...

اگ پری بود ک ادامه داره تو میگی دیگه خبری  نیست تست بزن عزیزم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
اگ پری بود ک ادامه داره تو میگی دیگه خبری  نیست تست بزن عزیزم

من امروز بیشتر استراحت کردم.احتمالا لک بینی نباشه؟ بعد الان نافم از داخل درد میگیره

اگه پریودت منظمه الان باردار باشی حداقل یه هاله کمرنگ میندازه

آره عزیزم منظمه.حالا میزنم ببینم چی میشه