2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

71 بازدید | 11 پست

امروز روز۱۴ام ازشروع پریودی هست وکیت واستفاده کردم میخوام بدونم این میتونه نشون دهنده این باشه که تخمک‌گذاریم انجام شده یادقیقا کی تخمک گذاریم شروع میشه لطفا راهنماییم کنید

خب این ینی مثبته وبایدکاربدبدکنین ک بچه داربشین

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دوسدارم صاحب پسر بشم یعنی الان دست بکاربشم

اره البته خداتعیین جنسیت میکنه ن کیت تخمک گذاری.

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
اره ولی خدا وسیله قرارمیده تا مابه اون چه که میخوایم برسیم.پس زمان تخمک گذاری من نزدیکه خیلی ممنون

منم امتحان کردم ولی نمیدونم پسردارمیشم یان ب منم دعاکن دوتامونم پسرداربشیم الهی آمین

خیلی کمرنگ نبود ولی از خط دیگه کمرنگ تر بود شما میگیدبزارم فردا دوباره تست بگیرم؟یعنی امروز روز تخمک ...

بله برای من همون جا پررنگ بود باید همرنگ هم باشند همون لحظه

صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره