2777
2789
عنوان

(سز اختیاری)کجا بزام؟😥 دکتر فروتن رو میشناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 43 پست
واقعا؟ اتفاقا با بیمه ام قرارداد داره تندیس😃، بیمارستانش خوبه؟ بیحسی بودی؟بخیه کشیدنی زد براتون؟؟؟

دوستی ، به جای سزارین طبیعی با اپیدورال بکن. 

سزارین تمام جداره شکم شکافته میشه، همچنین دیواره رحم. تا آخر عمرت رحمت مجروح شده. ریسک عفونت و خون ریزی و دور از جون امبولی وجود داره. در ضمن سزارین هم خیلی درد داره . ارزش ریسکش رو نداره 

دوستی ، به جای سزارین طبیعی با اپیدورال بکن.  سزارین تمام جداره شکم شکافته میشه، همچنین دیواره ...

میترسم خیلی، الان دیگه دیر شده کلاس و ورزشش رو نرفتم که

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ اتفاقا با بیمه ام قرارداد داره تندیس😃، بیمارستانش خوبه؟ بیحسی بودی؟بخیه کشیدنی زد براتون؟؟؟

عزیز دلم 25 ام تازه سزارین دارم... هنوز عمل نشدم که... دکترم که خیلی خوب و مهربونه

هر چی میگم قبول میکنه

من بیمارستان رو دیدم خیلی تمیز و مرتب بود و شیک

اصلا هیچی کم نداشت

دوستانم که اونجا رفته بودن خیلی راضی بودن

میترسم خیلی، الان دیگه دیر شده کلاس و ورزشش رو نرفتم که

کاری نداره، به جاش وقتی بچه دنیا بیاد تمام درد ها تموم میشه. 

شروع کن پیاده روی عزیزم و بعدش همزمان با شروع دردهات کمرت رو قر بده. تکنیک تنفس و ورزش روی توپ خیلی کمک میکنه 

عزیز دلم 25 ام تازه سزارین دارم... هنوز عمل نشدم که... دکترم که خیلی خوب و مهربونه هر چی میگم قبول ...

ممنون عزیزم، اینو حتما پیگیر میشم 😚

عزیز دلم 25 ام تازه سزارین دارم... هنوز عمل نشدم که... دکترم که خیلی خوب و مهربونه هر چی میگم قبول ...

منم دکترم ایشونه با این ک اوایلشه ولی نمی دونم پرا خیلی دوسش دارم 

بیمارستان ارمان هم دیدین شما؟خوبه اونجام؟ آخه ارمان هم هستن

منم دکترم ایشونه با این ک اوایلشه ولی نمی دونم پرا خیلی دوسش دارم  بیمارستان ارمان هم دیدین شم ...

آرمان هم خیلی خوبه.. تمیز و مرتبه. ولی مسیرش برای من  سرراست نبوده. ضمن اینکه خانوم دکتر 25 ام که نوبت دادن به من تو همون بیمارستان عمل داشتن. دیگه گفتم اذیت نشن همون تندیس برم

اگه میخوای کمتر هزینه کنی بیمارستان فرهیختگان هم هست.... اونجا هم خانوم دکتر سز میکنن. با 4.5 تا 5 ت ...

بیمه تکمیلیم ۵تومن میده بهم، 

مطمعنین که پول جدا نمیگیره و سز اختیاری میکنه پس؟ 

بیمه تکمیلیم ۵تومن میده بهم،  مطمعنین که پول جدا نمیگیره و سز اختیاری میکنه پس؟

اره منم ازش پرسیدم گفت پول جدا نمی گیره

تونستی تاپیکو پاک کن یا گزارش بزن ی وقت واسشون شر نشه