بابامون_فندق_قزی مدیر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 2757 عنوان (سز اختیاری)کجا بزام؟😥 دکتر فروتن رو میشناسین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 43 پست سلام، به من درمانده کمک کنین، هرچی زنگ میزنم اینور اونور میگن شکم اول طبیعی😩، یه بیمارستان بگین سز قبول کنه؟؟؟؟یه دکتر بگین(بدون زیر میزی)اختیاری سز کنه؟؟؟؟به من که رسید قانون گزاشتن بیمارستانا 😒 چرا قبول نمیکنن سز رو اه خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش... 1398/10/05 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابامون_فندق_قزی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 2757 من هردو زایمانم سزارین بودم سوز به دلت😋😋😅😅😙 😢😢 خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52459 خیلی وقته این قانون هس .برو روانپزشک بگو من میترسم یه نامه بهت میده و راحت میری و سزارین میکنی البته ... من سندرم روده دارم و استرس واسم سمه و ممکنه بیماریم عوود کنه دکتر گفت موقع زایمان دچار استرسهای شدیدی میشی .یعنی اگه بگم دکتر قبول میکنه سزارین؟ تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
بابامون_فندق_قزی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 2757 خیلی وقته این قانون هس .برو روانپزشک بگو من میترسم یه نامه بهت میده و راحت میری و سزارین میکنی البته ... دوستم همین کارو کرد بیمارستان قبول نکرد ، خصوصی هم بود خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
Mahnazbanoo عضویت: 1395/03/03 تعداد پست: 772 من 25 ام دی ماه سز اختیاری دارم بیمارستان تندیس جردن. 6 میلیون هزینه اشه. خانوم دکتر سارا میرزنده دل. کل هزینه همینه و زیر میزی نمیخوان
ooooemo عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3525 دوستم همین کارو کرد بیمارستان قبول نکرد ، خصوصی هم بود ولی من اینکارو کردم قبول کردن .کدوم شهری؟؟ 😍عاشقتم که😍
صبر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 10561 من سندرم روده دارم و استرس واسم سمه و ممکنه بیماریم عوود کنه دکتر گفت موقع زایمان دچار استرسهای شدید ... فک نمیکنم دلیل بر سزارین باشه
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27856 😢😢 نگران نباش سزارین هم خیلی سخته😣😥😥راستی اسم کاربریت خیلی بامزه س بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بابامون_فندق_قزی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 2757 اصلا وجود نداره عزیزم خودتو خسته نکن اره واقعا دیگه خسته شدم و کلافه😰 خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
تمنا۹۸ عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 23482 عزیزم باید سر کیسه رو شل کنی و بری بیمارستان خصوصی سزارین بشی وگرنه باید طبیعی زایمان کنی مگه این ک مشکل پزشکی داشته باشی ک ظاهرا شما نداری
ooooemo عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3525 من سندرم روده دارم و استرس واسم سمه و ممکنه بیماریم عوود کنه دکتر گفت موقع زایمان دچار استرسهای شدید ... اره حتما اینکارا بکن پس . 😍عاشقتم که😍
بابامون_فندق_قزی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 2757 نگران نباش سزارین هم خیلی سخته😣😥😥 راستی اسم کاربریت خیلی بامزه س باشه بوس😐 خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
صبر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 10561 نمیدونم به من اینجور گفتن دکتر من که میذاره عهده خودم دلیلش همینهوقتی پول نمیدن بیشتر از اون تعداد خب کسی اینکارو نیمکنهاینام که اختیاری میخوان باید پکل بدن شخصا به دکتر و پول بیمارستان و...جداست که واسشون بنویسی یه دلیل پزشکی بیاری .....
صبر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 10561 اره واقعا دیگه خسته شدم و کلافه😰 توضیح دادم تو کامنتای دیگهک قضیه چیه و....
بابامون_فندق_قزی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 2757 من 25 ام دی ماه سز اختیاری دارم بیمارستان تندیس جردن. 6 میلیون هزینه اشه. خانوم دکتر سارا میرزنده دل ... واقعا؟ اتفاقا با بیمه ام قرارداد داره تندیس😃، بیمارستانش خوبه؟ بیحسی بودی؟بخیه کشیدنی زد براتون؟؟؟ خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27856 باشه بوس😐 😙 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿