2777
2789
عنوان

خانماي باردار سه ماه به بالا

114 بازدید | 13 پست

من هفته ي ديگه سونوي ان تي دارم 

چندتا سوال 

سونو شكمي هست يعني پيش دكتر آقا برم اشكال نداره؟؟منظورم اينه كه مثل سونوي هشت هفتگي جنين اونقدر پايينه؟؟

سوال ديگه اينكه بازم بايد آب بخورم قبلش ؟؟

بله سونو شکمی هست

نه مثانه باید خالی باشه و قبل سونو چیز شیرین بخورید

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثال درستي بود ولي اسلام زماني اومد كه عرب ها دختراي خودشون ...[/QUOTE]

اگه بری درست و دقیق راجع به همه این ها  تحقیق کنی جواب همه سوالاتت رو پیدا میکنی قول میدم بهت ، از صحبت های استاد رائفی پور استفاده کن 

قربونت برم اسلام ناب محمدی تو هر زمانی به کار میاد و این یه چیز ثابت شده اس چه راز هایی که از قران  همین غربی ها کشف نکردن ،

مثال همین ختنه ی پسرها که قدیم ترها میگفتن این ظلم به پسر مسلمان ها عقب افتاده ان ولی حالا خودشون فهمیدن که عدم انجام این کار کلی عفونت ادراری میاره 

این یه مثال کوچیک بود 

حتما پیرگیر باش خودت 

ما آخرین پیامبرمون کلی دستورات بهمون داده که اگه بخواییم به هه اون ها عمل کنیم لازم به آپدیت شدنش نیست.❤

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عزیزم اونجا میخواستم جوابت رو بدم ولی قفل شد😘

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مثال درستي بود ولي اسلام زماني اومد كه عرب ها دختراي خودشون ...[/QUOTE] اگه بری درست و دقیق راجع به ...

مرسي عزيزم كه جواب دادي اتفاقا ناراحت شدم وقتي قفل كرد 

منكه از خدامه كه جواب اين چيزا رو بفهمم حتما كاري كه گفتي انجام ميدم و منكر اين نيستم كه اسلام دين خوبيه فقط و فقط با اين تبعيض ها مشكل دارم و نميتونم باهاشون كنار بيام 

اميدوارم به دليل قانع كننده اي واسشون برسم 🙏🏻🌹

مرسي عزيزم كه جواب دادي اتفاقا ناراحت شدم وقتي قفل كرد  منكه از خدامه كه جواب اين چيزا رو بفهم ...

حتما میرسی عزیز دلم فقط از منابع مطمئن استفاده کن .💋❤