2777
2789
عنوان

سیسمونی .یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 29 پست

منخواهرم ۶ سال قبل همه چی خوب ۸ تومن خریدمامانم ولی من خودم ۸ تومن دارم میخوام با همون بخرم کمد و تختش میشه ۴ بقیه هم ۴ نمیخام چیز اضافه زیاد بخرم امیدوارم براوردم درست در آد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این گرونی زیاد میشه،سعی کن هرکدومو از جایی که مرکزشه خرید کنی ارزونتر میشه،یه توصیه خواهرانه میک ...

چشم🌹🌹🌹

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
منم از اونا دوست دارم

آره خیلی ساده و خوشگله

سایز نوجوونش رو بگیر به نظرم عزیزم

لباسم اصلا خودتو اذیت نکن زیاد بگیری

بچه قد و وزنش معلوم نیست

اسباب بازیم همین طور

فردا چهاردست و پا بره همش باید وسیله برداری از جلو دستش

اسباب بازی خوب بگیر اما کم‌بگیر که سر گرم بشه

دیروز یه جا خوندم که چرا وقتی میدونید بچه هاتون نهایتا از کاسه بشقاب خوششون میاد و با سر و صداش لذت میبرن سر سبسمونیشون نمیذارین همونارو 😂😂😂

خدایا هر لحظه شکرت♥️
آره خیلی ساده و خوشگله سایز نوجوونش رو بگیر به نظرم عزیزم لباسم اصلا خودتو اذیت نکن زیاد بگیری بچ ...

دقیقا😄

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

منم در حال سیسمونی خریدنم

سرویس چوب و کالسکه و لباساش و سرویس حموم و روتختی و .. تا الان شده ۱۰ تومن

سعی کردم قیمت متوسط و شیک بردارم.نهایتش فکرکنم  ۱۲ دربیاد

مامان سوفیا  
منم در حال سیسمونی خریدنم سرویس چوب و کالسکه و لباساش و سرویس حموم و روتختی و .. تا الان شده ۱۰ توم ...

مبارکه😍😍