2777
2789
خوش بحالتونننننن  من نمیدونم چرا مثل خرسهای قطبی زمستون که میشه فقط دلم میخاد بخوابم ولی کارم ...

والا منم یکسره در حال کار کردنم یه ساعت میشینیم سینک پر ظرف میشه، خونه هم جهنم. اما صبحی جون بلند شدن ندارم تا 11 از سر جام تکون نمیخورم 

♥️به حکمتش دل بسپار♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم یکسره در حال کار کردنم یه ساعت میشینیم سینک پر ظرف میشه، خونه هم جهنم. اما صبحی جون بلند شد ...

همین که ساعت کارات دست خودته و میتونی عقب جلو بندازی خدا رو شکر

فردا جمعه ست منم انشالا تا یازده میخوابم  

کلا هرروز صبحم به امید رسیدن به جمعه طی میشه 

من دانشگاهم تو یه شهر دیگه...یه هفته اومدم خونه فردا میرم خوابگاه ک بخونم واسه امتحانام...

اخی عزیزم ایشالله زود درست تموم میشه میاید پیش هم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
همین که ساعت کارات دست خودته و میتونی عقب جلو بندازی خدا رو شکر فردا جمعه ست منم انشالا تا یازده می ...

مهم اینه دستت تو جیب خودته...چی از این‌بهتر...خواب ب چ درد میخوره...ماهم از بی انگیزگی مجبوریم بخوابیم

خدا هست🙂
انشاالله...هنو دو سال و نیم دیگه مونده...

خوب دانشگاه عوض کن بیا سمت خودن 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
همین که ساعت کارات دست خودته و میتونی عقب جلو بندازی خدا رو شکر فردا جمعه ست منم انشالا تا یازده می ...

الهی، انشاالله صبح بترکونی سیر خواب بشی خوشگلم♥️♥️

♥️به حکمتش دل بسپار♥️
الان مثلا نزدیکترین جا ب شهر خودمونه ۴ ساعت فاصله

باز بهتره که⁦☹️⁩ 

مهم اینه دستت تو جیب خودته...چی از این‌بهتر...خواب ب چ درد میخوره...ماهم از بی انگیزگی مجبوریم بخواب ...

همه چیز خوبه درجای خودشو به اندازه

من ساعت کاریم یکم زیاده و چون دوره مجبورم صبح زود راه بیفتم این چند وقته هم اصلا نتونستم مرخصی بگیرم 

بازم خدا رو شکر میکنم همین که میتونم خودم زندگیمو اداره کنم و از پس هزینه هام بر بیام خودش برام خیلی با ارزشه 

ولی اون خرس قطبی درونم این حرفا حالیش نمیشه

همه چیز خوبه درجای خودشو به اندازه من ساعت کاریم یکم زیاده و چون دوره مجبورم صبح زود راه بیفتم این ...

طوری نیس...ب پولات فک کن خرس قطبی خفه میشه خودش...

خدا هست🙂