2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم خیلی گرفته خیلی زیاد، دقیقا همینو نگفتا اما منظورش همین بود،دقیقا گفت بی عرضه ای زبونت فقط برای من درازه ، بعد هم گفت فقط بلدی اشک بریزی زندگی با دوست داشتن خالی پیش نمیره کاش ی کم زبون دراز بودی و ...

برای خواسته دلم ی صلوات بفرستید خواهشاً

عزیز به کانال تو امضام سر بزن تا دیگه برات مهم نباشه که کی چی میگه

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

مال من میگه خواهرم کجاش خوبه؟ میخواد بکشه زنی که پای برادرشو از راه بدر کرده 

چرا؟ چون میخواد بگه بله ما کسی هسیم واس خودمون سرمون دعواست 

و عشق کنه بین جنگ ما...

اما من واقعیتو میگم دختر خوبیه به دلم نشسته.

توام ظاهری کاری نکن 

اگه فکر میکنی اون لحظه حقه رفتارت خب بکن اگه فیلم بازی میکنی نکن

احترام بذار اشتباه نکن صمیمی نباش که جدیت نگیرن 

اصلا صمیمی نیستم بخدا کپ کردم از حرفش، الان خوابیده ولی من از گریه چشمام پف کرده

عزیز به کانال تو امضام سر بزن تا دیگه برات مهم نباشه که کی چی میگه

آخه شوهرمه هر کسی نیست ک من انقد هواشو دارم بهم بگه بی عرضه بعد برامم مهم نباشه؟

مال من میگه خواهرم کجاش خوبه؟ میخواد بکشه زنی که پای برادرشو از راه بدر کرده  چرا؟ چون م ...

منم مشکلم اینه ک طرف حقم، رفتارم اصلا ظاهری نیست میگم بدی ندیدم چرا بدی کنم بعد این شده جوابم

مزه پرونده خواسه دلت شاد شه که طرف توئه 😂 باور کن اصلا فکرشم نمیکنه حالا گریه کنی 

نه وسط جر و بحثی ک باهاش داشتم این حرفو زد بعد هم ک دید اشکم درومده عصبانی شد برگشت خوابید 

پس ادامه بده بقیه رو ول کن  مهم اینه حال دلت خوش باشه

وقتی بهم گفت بی عرضه از هر چی مرده متنفر شدم، نمی‌دونم دیگه حسن بهش برمیگرده یانه