2777
2789

سلام دوستان من هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم اگه میتونین کمکم کنین سپاس از لطفتون

“زندگی من آن چیزیست که برایش می جنگم” ️  

شهر قدس  کلا خوب نیست محله قدیمیه و اکثر کوچه هاش تنگ و شلوغه.

ولی سمت عمارت خوبه .خیابون شهید عالمی هم ما هستیم خوبه .

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اندیشه بهتر از شهرقدسه

از چه لحاظ عزیزم؟

کلا اطلاعات از هر دوتاش میخوام

یکم میترسم چون باید از همه دور بشم برم اونجاها

اندیشه بهتر از شهر قدسه. خیلی بهتر

تو خود اندیشه فاز سه بهتره و تو فاز سه شهرک صدف از همه جا بهتره و البته گرونتر

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
شهر قدس  کلا خوب نیست محله قدیمیه و اکثر کوچه هاش تنگ و شلوغه. ولی سمت عمارت خوبه .خیابون شهید ...

جای بهتر برای خرید خونه یا قیمتی مثل شهر قدس میشه پیدا کرد؟یا  مثلا کوچه امامزاده شهر قدس جای بدیه؟

اونجا که هستین چند خونه؟

اندیشه بهتر از شهر قدسه. خیلی بهتر تو خود اندیشه فاز سه بهتره و تو فاز سه شهرک صدف از همه جا بهتره ...

توی اندیشه جای تفریحی و درمانی و کلا همه چیز هست؟

ادماش چجورین؟

و اینکه دسترسی به تهرانش چجوریه؟

جای بهتر برای خرید خونه یا قیمتی مثل شهر قدس میشه پیدا کرد؟یا  مثلا کوچه امامزاده شهر قدس جای ب ...

اونور نرفتم ولی خیابون ما خوبه .خونه ای که ما توشیم رو صاحبخونه گذاشته متری ۳ و نیم

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
اندیشه عالیه ولی شهر قدس اصلا خوب نیست 

توی اندیشه جای تفریحی و درمانی و کلا همه چیز هست؟

ادماش چجورین؟

و اینکه دسترسی به تهرانش چجوریه؟

از چه لحاظ عزیزم؟ کلا اطلاعات از هر دوتاش میخوام یکم میترسم چون باید از همه دور بشم برم اونجاها

همونجور که دوستان گفتن شهر قدس قدیمیه 

اما اندیشه بنظرم خیلی جای بهتریه از هر لحاظ 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

ملارد ، مارلیک ، اهری   تقریبا بهتر از شهر قدسه قیمتاهم خیلی فرق نداره با اون جا

از نظر ادمایی که هستن و دسترسی به تهران اونا چطورن؟

شهرقدس فقط شهرک ابریشم  اندیشه هم فاز ۳  البته اندیشه خیییییلی بهتره ها

شنیده بودم یه سری از مردمی که اونحا هستن خیلی جالب نیستن یعنی ترسوندنم حقیقته؟