2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

خیلی سخت بود واقعا من همیشه میگم سزارین ازشکم بخیه میخوری طبیعی از پایین خب روشکم باشه بهتره .من تا ۱ماخ ببخشید دستشویی میرفتم گریه میکردم .اگه بچه درشت باشه افتادگی رحم وگشادی واژن 

خانمایی ک طبیعی زایمان کردین ببخشید سوال میکنم بعد زایمان تو نزدیکی هاتون دچار مشکل نشدین؟

مان تا چهار ماه بعد زایمان نمیتونستم نزدیکی کنم هی میسوخت درد داشت فک میکردم ماله بخیه زیباییه که از داخل زده بود بعد چهار ماه رفتم دکتر دیدم کلی گوشت اضافه دراومده بود درد و سوزش مال اونا بود ولی خودم اصلا برش نزدن برام بعد اینم که گوشت اضافه رو برداشتم خوب بود همه چی طبیعی بودبار اول خیلی سخته

بخیه زیبایی یعنی از بیرون مشخص نیس؟

نه از داخل میزنه منکه برش نداستم فقط همون بخیه رو زده بود اونم خیلییییی تمیز جوری که بعد 8ماه رفتم پیش یه دکتر دیگه واسه عفونت وقتی نگا کرد نفهمید من زایمان کردم گفت تازه عروسی کردی  خیلی خوبه بخیه زیبایی.همون تنگ کردن واژن