2777
2789
عنوان

دیگه من کم آوردم از خوابوندن این بچه😒

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 40 پست
پس خوب نشده پسرمن 8 سالشه هنوزبد خوابه  3 شب هم بخوابه 7 صبح بیداره بعدازظهر به زورررر نیم س ...

خیلی کم میخوابه اصلا ظهر میگم تا خوابه منم یه ذره سرمو بذارم زمین تا میام چرتم بره بیداره😑

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش دستش مدام به س ی ن م ه

سرویس م کرده

مخصوصا موقع خواب

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
با کالری شماری؟؟؟

اره گلم کالری شماری‌وفست

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐

چند وقتشه بچت؟دختر منم چون شیر خشکی بود از همون اول برای خوابوندنش مکافات داشتم تا ۷_ماهگی که نشست بعدش میزاشتمش تو تاپ و تامش میدادم بعضی وقتها یک ساعت طول نیکشید که بخابه ولی لز روی ما بهتر بود

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن

خوب کارت اشتباهه...رو پا تکون دادن برای بچه خوب نیست زیادش.....سعی کن خرش کنی...کتاب بخونی.....قول چیز خوب بهش بدی....موقع خواب حمد و یاسین بخون برای آروم شدنش...

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
بعدش دستش مدام به س ی ن م ه سرویس م کرده مخصوصا موقع خواب

منم دخترمو از شیر گرفتم حالا تازگی یادش اومده دستشو بکنه تو سینم بوسش کنه اینقدر حالم بدمیشه از این کارش نمیدونم این‌یکیو چه جوری از سرش بندازم شبا که حتما‌باید دستش پیش ممه باشه تا بخوابه😞😖😒😑

کولیک داشت 3ماه جیغ زد تا صبح گذشت  الان دوسالشه هنوز باخوابش مشکل دارم  دهنم سرویس کرده& ...

دوست عزیزم باید خوابشو تنظیم کنی ...مثلا شبا راس ساعتو۱۰خاموشی بزن ۱هفته ی اولش خیلی سخته جیغ داد فریاد گریه به درودیوار کوبیدن ولی بعدش عادت میکنه و یاد میگیره که باید اون تایم بخوابه...صبح هرساعت بیدار شد عیبی نداره به شرط اینکه شب زود بخوابه..صبح مثلا ۹بیدار شد دیگه نزار بخوابه تا ۲ ظهر...۲ که شد برقا روخاموش کن خونخ رو تاریک کن بخوابونش تا ۴ ۵ ..دختر من شبا خیلی بد میخوابید حتما حتما تی وی باید روشن میبود تا خاموش میکردم جیغ میزد یبار تا ۴صبح نخوابید و تی وی همچنان روشن باید میبود..دیدم اینجوری نمیشه الان شبا راس ساعت ۹ خاموشی میزنم و جاشو میندازم خودمون دراز میکشیم تقریبا تا ۱۰ وول نیخوره و بعد میخوابه خودش.اصلا رو پا نمیزارمش که عادت کنه..صبحا ۹بیدار میشه تا ۲ گاهی ۳ظهر....۳خاموشی میزنم تا ۵ و شب دوباره ۹خاموشی

Allahim bize bakarmisiniz???😔😔😔😔
منم دخترمو از شیر گرفتم حالا تازگی یادش اومده دستشو بکنه تو سینم بوسش کنه اینقدر حالم بدمیشه از این ...

فک من یکساله دست ش اون توعه همه ی یقه هام گشاد شدن😐😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خوب کارت اشتباهه...رو پا تکون دادن برای بچه خوب نیست زیادش.....سعی کن خرش کنی...کتاب بخونی.....قول چ ...

خودش سوره بلده با ۱۲امام موقع خواب اینارو باهم مرور میکنیم خواهر جونم

خودش میگه صلوات نفرستادی🤣

حسنی،گوساله جون،کوچکلو چقدر عزیزه ،اقا خرگوشه همه رو میخونیم باهم بعد میگه دل مامانی بخوابم میگم بخواب اینقدر رو دلم‌بپر بپر میکنههه که نگو بعد میگه دست مامانی بخوابم کمرمو ناز کن موهامو ناز کن دوباره از اول قصه میگم دیگه خسته میشم میگم بیا بخوابونمت روپام 

وای ینی دیونه شدم خواهر ببخشید اینقدر حرف زدم😞

فک من یکساله دست ش اون توعه همه ی یقه هام گشاد شدن😐😐😐

وای راست میگی😑

مامانم میگه لباس یقه بسته بپوش میگم میپوشم این از رو از زیر از باالا حواسش هست