2777
2789

کسی میدونه مفهوم و منظور این بیت چیه ؟؟ 

کسی ک بیو تلگ رامش  گذاشته چ چیزی رو خواسته بیان کنه ؟

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش

بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

گلم یعنی پاکباختگی درویشانه

یعنی دار و ندار رو در راه معشوق فدا کردن و هیچ هوسی جز جانفشانی دوباره نداشتن..فنای در معشوق 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

معنیش همینه ک روکلماته یعنی یکی همه چیشو توراه یکی یا یچیزی داده هیچی براش نمونده ولی بازم ازین پشیمون نیستو و ته دلش اینجوریه ک بازم اگه چیزی داشته باشه میزاره سر اون چیز مثل قمار بازی ک همه رو باخته ولی از قمار پشیمون نیست و اگه چیزی داشته باشه بازم بازی میکنه

من خیلی این بیتو دوس دارم

شایداونی ک بیو گذاشته هم دوسش داره

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر گلم یعنی پاخباختگی درویشانه یعن ...

مرسی عزیزم 😘

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

یعنی طرفدار محسن چاوشیه😁

خنک آن قمار بازی ک بباخت همه چیزش...

محسن چاوشی اجرا کرده

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

اگه من میفهمیدم این کات کردنو کی انداخت تو دهن شما دهه هفتادیا با قیچیه پشم چینی از سه زاویه میچیدمش بعدم درسته کات!!!کردین اما جنابعالی هنوز تو بی ش موندی پاییزم تموم شد بی .....بیا تو دنیای واقعی ...کی وقت کردی برسی بهش بعد کات!!!کنی 21بیشتر نداری که

اگه من میفهمیدم این کات کردنو کی انداخت تو دهن شما دهه هفتادیا با قیچیه پشم چینی از سه زاویه میچیدمش ...

واه چ طرز حرف زدن ؟ من ۲۲ سالم اما اندازه بچه های ۱۰ ساله باهام صحبت میکنی ... کات ی واژه مرسومی بین همه و همه ازش استفاده میکنن .. هر چند وقت ک با هم بودیم گمون نکنم ب شما مربوط باشه

یعنی طرفدار محسن چاوشیه😁 خنک آن قمار بازی ک بباخت همه چیزش... محسن چاوشی اجرا کرده

عزیزم 😂 تفسیرت رو دوسسس😍