2777
2789
عنوان

خانومای باشکاهی بیان تو زود زود

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 48 پست
تو خونه گرم کن خودتو و بزن . باشگاه نمی خواد که

نمیتونم حسش نمیاد

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی چ انگیزه ای چن ماه تاثیرمیبینم

بستگي به حركت هايي كه ميزني داره، ماه هاي اول معمولا مربيت بهت حركتاي سبك ميده،نتيجه ميگيري عزيزم خيالت راحت، 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
چون چند ساله دارم ورزش ميكنم قول الكي هم ندادم واقعيت رو گفتم، فقط بالا تنس كه راهي جز عمل نداره ولي ...

بیشتر فرم میده و سفت میکنه.

حجم آنچنانی مثلا در حد پروتز اصلا نمیده.

بستگي به حركت هايي كه ميزني داره، ماه هاي اول معمولا مربيت بهت حركتاي سبك ميده،نتيجه ميگيري عزيزم خي ...

ممنونم عزیزم

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم
منم چن ساله بدنسازی کارمیکنم. ولی شما خیلی اغراق کردی😐

خب عزيزم شايد شما درست نتيجه نگرفتي، من اغراق نكردم دقيقا همون ٩٠٪؜ كه گفتم نتيجه ميده ولي اشاره كردم كه به صورت مداوم، حالا نميدونم شما چرا ناراحت شدي

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
خب عزيزم شايد شما درست نتيجه نگرفتي، من اغراق نكردم دقيقا همون ٩٠٪؜ كه گفتم نتيجه ميده ولي اشاره كرد ...

هروز میرین

بیشتر فرم میده و سفت میکنه. حجم آنچنانی مثلا در حد پروتز اصلا نمیده.

اسم اورد كه در حد پروتز؟ گفت پايين تنم كوچيكه، ميخوام تغيير كنه لباس خوب واينميسه، منم گفتم كه با بدنسازي نتيجه ميگيره 

اگر مشکل مالی نداری بتونی مربی خوب خصوصی بگیری خیلی خوبه

چن درمیاد ماهانه تقریبش