2777
2789
عنوان

خواهر شوهری که همسایمونه

93 بازدید | 6 پست

سلام منو خواهر شوهرم تو یه ساختمون هستیم،ایشون خیلی فضوله از همه چی دوست داره خبر داشته باشه و از همه چی می‌پرسه، وقتی هم متوجه بشه من ناهار یا شام چی دارم میگه سهم منم بده😐الان یه دو ماهه باردار شده و هرکاری داره منو صدا می‌کنه، میخواد برنج آبکش کنه میگه برم کمکش چون قابلمه سنگینه میخواد تمیزکاری کنه یا هرکاری بنظرتون چطوری بهش بفهمونم باید سرش به کار خودش باشه؟ خواهرش هم نزدیک ماست حداقل به اون بگه مگه واسه هرکاری من باید برم؟ حتی اگه یه چیزی بخواد برداره منو صدا میزنه میگه نمیتونم خم بشمم

خب انجام بده ثواب داره 

اونم تو باردار شدی کمکت میکنه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامله شده دور از جون قطع نخاع که نیست 😐 والا من کمرمو جراحی کردم با اینکه منع وسیله حتی یک کیلو دارم همه کارامو خودم میکنم 🤦 چند بار که زنگ زد و صدا کرد اهمیت نده تا بفهمه رغبتی نداری 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦