ما تو یه ساختمون با خانواده شوهرم زندگی میکنیم 6 ماهی میشه عروسی کردیم .هفته ای یبار میریم پایین من خودم شاغلم و دانشگاهم میرم. هفته پیش که خواستم برم خونه مامانم شوهرم گفت نخیر لازم نکرده ی روز میری پایین پس ی روز هم میری خونه مامانت. خیلی ناراحت شدم و دعوامون شد حسابی گفتم پس از این به بعد نه میرم خونه مامانم نه پایین گذشت یادمون رفت ولی امروز که خواستم برم خونه مامانم پیام دادم اجازه بگیرم جواب نداد زنگ زدم گفت برو زود ولی بیا منم دیدم اونجوری پیام دادم که نرفتم زنگ زد چرا گفتم میرم خونه صلاح ندیدم برم.از وقتی اومدم خونه فقط گریه میکنم هرچی میگم که هر دختری معلومه با خانواده خودش راحته میگه نمحوام بعدا حرفی حدیثی پیش بیاد اونجا دوبار میری باید پایین هم دوبار بری .بخدا من خوشم نمیاد راحت نیستم باهاشون .اینم بگم مادرشوهرم فوت کرده زن بابا دارن اونم زن خوبیه ولی خانواده شوهرم پدرشوهرم و برادر شوهرم اصلا خوب نیستن دوبار هم وقتی با شوهرم دعواشون شده بود دوتا داداش منم از خونه بیرون کردن اون موقع نامزد بودیم از اون موقع دلم نمخواد برم زیاد خونشون میبینمشون دلم میگیره.حالا من چکار کنم بنظرتون چ جوری باهاش برخورد کنم تا بزاره راحت برم خونه مامانم......مامانم تنهاس
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من صب تا شب هزار جا ميرم حتي روحشم خبر نداره دلمم نخواد نميگم
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
با این توضیحات ک دادی چرا تو ی ساختمونین ک کینه پیش بیاد ، اخه چرا از خونه بیرونت کردن ، ب نظرم با شوهرت راه بیا تا بدونه دشمنی نمیکنی بعدش خودش حق میده بهت
اون عهد قجر بود كه تا سر كوچه بايد اجازه ميداد تا بري
من از روز اولم اجازه نميگيرم مگه منو خريده كه اختيار اجازه دادن و ندادن داشته باشه بهم
من عقل دارم
شعور دارم
ازادي دارم
يهني چي اجازه بده خونه مامانم برم