2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 47 پست
بشين منطقي حرف بزن وقتي تو اجاره بگيري اونم بايد اجازه بگيره برا هركاري ميگه انجام ميده اينو؟؟ بگو ...

وقتی منطقی نیست چ حرف منطقی بزنم .میگه همه چی باید عوالت باشه مثلا دو ساعت اینجا نشستی دو ساعت خونه مامانت ی روز اینجا ی روز اونجا در حالی ک خودش رعایت نمیکنه عید مسافرت با خانواده خودش میره شب عیدی خونه پدرش زیاد میمونه منم میتونم اعتراض کنم 

وقتی منطقی نیست چ حرف منطقی بزنم .میگه همه چی باید عوالت باشه مثلا دو ساعت اینجا نشستی دو ساعت خونه ...

نه ديگه اينطوري نميشه مثلا ما سال قبل تحويل سال اونجا بوديم امسال اينجاييم

نوبتي بايد باشه وقتي ميگه اعتدال بايد تو هر دو مورد باشه نه يكب

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی منطقی نیست چ حرف منطقی بزنم .میگه همه چی باید عوالت باشه مثلا دو ساعت اینجا نشستی دو ساعت خونه ...

اعتراض کن خصوصا توخرج و خرید بگو توخونه باباتو ساختی باید پول بدی خونه بابای منم بسازی.یاهرچی برا خانوادش خرید بگو باید برای خانواده منم بخرید عدالت داشته باش.سرمایه مرد پولیه زن محبتی.بگو همونطور که تو بیشتر خرج خانوادت کردی منم باید بیشتر به خانواده خودم محبت کنم.بگو من وظیفه ای درقبال خانواده توندارم  و اونا فقط خانواده توان نه من