2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هشت هفته بودم 

گفتن تا سه ماه نباید باردار بشی

البته کورتاژ نشدم فقط شستشوی رحم انجام دادن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
میگن دو سال

نه بابا دکتر من گفت۶ماه البته من کورتاژ نشدم.‌‌

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

بعدشم یا بارداری کاملا عالی داشتم

به چرت و پرتایی که میگن که وای بلد کورتاژ حاملگی بعدیت لک بینی داری همش و فلان گوش نکن...اگر جفتت جای خوبی باشه وضعیتتم خوب باشه حاملگیت خوبه اصلا حاملگی بعدیت ربطی به این کورتاژ نداره...اتفاقا کثافتای رحمت رفته یه رحم سر حال داری....فقط خودتو تقویت کن که خونی که رفته برگرده

كورتاژ اسم ديگش شستشو رحم هااا

منم همین فکرو میکردم

تا اینکه به دکترم گفتم

گفت نه 

چون من کامل سقط کرده بودم هم جفت هم بچه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.