2777
2789

چرا برای خوب شدن حالت کاری نمیکنی؟

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            

صبحا برو پياده روي چارتا دوست پيدا كن بريد بيرون باهم برو خريد اين همه كار هرچي بيشترفكر كني افسرده اي بدتر ميشي من سه چهار ماه يبار اينجوري ميشم ولي خودم خودمو اوكي ميكنم

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحا برو پياده روي چارتا دوست پيدا كن بريد بيرون باهم برو خريد اين همه كار هرچي بيشترفكر كني افسرده ...

يه دوره هم رفتم و ميخواستم شروع به كار كنم اما با توحه به سرايط بد اقتصادى فعلا هيچ كارى واسش نكردم يعنى پول هم نداشتم واسه ادامش 

يه دوره هم رفتم و ميخواستم شروع به كار كنم اما با توحه به سرايط بد اقتصادى فعلا هيچ كارى واسش نكردم ...

حتما واسه خوب شدن حالت كه نبايد بري سركار برو باشگاه يا اصلا همين كه بري بيرون حال و هوات عوض ميشه بخدا هرچي به خودت تلقين كني كه حالت بده بدتر ميشي من دركت ميكنم

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️
حتما واسه خوب شدن حالت كه نبايد بري سركار برو باشگاه يا اصلا همين كه بري بيرون حال و هوات عوض ميشه ب ...

اره ولى ادم وقتى هدف نداشته باشه يا كار خاصى نداشته باشه كم كم از همه چى زده ميشه

سلام دوستان وقت بخیر 

گروه زدم واتس اپ با کمترین هزینه بیشترین اطلاعاتو داشته باشید.

مشاوره خصوصی هم هرکس خواست دایرکت پیام بده.

مطالبی که دراختیار شما دوستان قرار میدم:

باور*تغییر باور .*جذب*درخواست کردن *تجسم خلاق.*کلام *قدرت سوال کردن.*درمورد واقعیت خودمون*احساس*ارتباطات*تند خوانی…*هدف گذاری..*عزت نفس*توحید*ثروت*فرشتگان*سابلیمینال بیوکنزی .*بازی فراوانی *

اذکار مجرب *

خلاصه کتاب های معروف روانشناسی*

کلیپ واهنگ های انگیزشی *

برای اطلاع از قیمت دایرکت.🌹

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

دوست داشتین بگید تا خصوصی شرایط رو بگم خدمتون

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

کتاب بخون بافتنی. برنامه ریزی کن عزیزم