2777
2789
عنوان

بچه هاکمک از ترس دارم میمیرم

2248 بازدید | 117 پست

بچه ها یه آقای مسنی از اقوام مادربزرگم که چند سال بود به دلیل کهولت سن مشکل داشت از. چند روز پیش بیمارستان بستریه ، من امروز خونه تنها بودم آخه خونه ما با خونه مامانبزرگم توی یه محله ست ، بعد همین یه نیم ساعت پیش زنگ خونه رو زدن دیدم همون آقا هه ست سرحال و سالم اومده بهم سر بزنه ، بعد نشست من گفتم حاج مهدی فک کردم حالتون بده بستری هستید گفت نه حالم خوب شد ، براش چایی اوردم ، خیلیم صحبت نمیکنه ، خیلی ترسیدم راستش به خانوادشم یواشکی زنگ زدم جواب نمیدن چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آلزایمر داره. به مادربزرگت بگو بیاد

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

شاید روحش باشه اومده بگه از مشکلات و دردا راحت شده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄