2777
2789
عنوان

علائم بارداری قبل از پریودی

140 بازدید | 24 پست

سلام خانوما 

من سه ماهه تو اقدامم که این ماه زمانی ک پریود بودم رفتم دکتر یسری ویتامین و قرص فولیک و لتراکس بم داد ک مصرف کردم و گفتش ک روز ۱۴م پریودیت حتما یه سنو بده که دادم و یک فولیکول با سایز ۲۰ داشتم که یروز بعد با استفاده از کیت تخمگذاری ک استفاده کردم مثبت دراومد و یه روز درمیون تا الان نزدیکی دارم موعد پریودیم ۱۲م هستش ولی چند روزه ک کمر درد دارم مخصوصا وقتی خیلی کار کنم همش احساس بی حوصلگی و خسته بودن و دارم و همش سرم گیجه میره دوست دارم هی غذا بخورم اما معدم انگاری فوله دیشب هم نزدیکی داشتم ک بعدش حالت تهوع داشتم و اصلا دلم نزدیکی نمیخواست حالا میخوام بدونم باردارم یا اصلا چیزی نیست

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

احتمالش هست

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش هست

جدی میترسم بیخودی امیدوار باشم مثلا سعی میکنم هیچ درگیرش نباشم اما هرچی میخوام بش فکر نکنم نمیشه😑

انشاا... بارداری. منم سه ماه اقدام کردم ولی فعلا جواب نگرفتم

من یک سال و یک ماهه ک ازدواج کردم که مرداد ماه عمل کردم کیست شکلاتی داشتم ک بعد از عمل باید سه ماه قرص جلوگیری مصرف میکردم و بعد سنو دادم ک خداروشکر همه چی طبیعی بود و دکتر گف اقدام کن اما گفتش اگه این ماه نتیجه ای نگرفتم شوهرم باید ازمایش اسپرم بده

بعد مدتیه که روی شکمم تا زیر نافمم خط قهوه ای کمرنگ و میبینم این طبیعیه تا الان

عزیزم خبری نشد؟ بارداری ؟؟؟

والا هنوزم گلی چهارشنبه موعدمه کلی استرس دارم

ان شاالله که بارداری گلم . بی بی چک من خیلی اتفاقی پنج روز قبل پریود زدم مثبت شد امیدوارممممم که تو ...

واقعا خیلیی سخته هی میخوام بزنم ب بیخیالی اما نمیشه ان شاءالله این سری دیگه این امیدواری پوچ نباشه

ان شاالله که بارداری گلم . بی بی چک من خیلی اتفاقی پنج روز قبل پریود زدم مثبت شد امیدوارممممم که تو ...

شما چند ماهتونه؟؟اولین نینیتونه؟

من هفته نه هستم.بله اولی هست.دیروزم رفتم سونو صداقبل.خداروشکر همه چی اوکی بود روزی خودت به امید خدا

ان شاءالله بسلامتی عزیزم 

شما چند وقت تو اقدام بودین؟

علائم خاصی هم داشتین؟