taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 عنوان کیست 79 بازدید | 18 پست من کیست تخمدان آندومتریوز دارم اونم۳تا هرکدومم فکرکنم۳سانت هست.لوله هام مشکلی نداره ومیخوام اقدام به بارداری کنم خانمایی که با اندومتریوز باردارشدن میشه راهنماییم کنید تعداد رای : 0 نظرسنجی من کیست تخمدان آندومتریوز دارم اونم۳تا هرکدومم فکرکنم۳سانت ومیخوام اقدام به بارداری کنم خانمایی که با اندومتریوز باردارشدن راهنماییم کنن لطفا؟ باید چه کارایی برای بارداری انجام بدم 0 0% دوسدارم پسرم بیارم 0 0% 1398/10/04 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته۹۸۷ عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 185 وای منم رفتم دکتر گفت یه دونه هفت سانتی داری. دارو هم نداد. دکتر به شما دارو داد؟
ملکه_سیاه عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 4618 منم دارم سمت راستم ۲ماهه اقدامم دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 وای منم رفتم دکتر گفت یه دونه هفت سانتی داری. دارو هم نداد. دکتر به شما دارو داد؟ بهم فقط قرص جلوگیری دزوسپتیوداد
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 منم دارم سمت راستم ۲ماهه اقدامم یعنی دوماه اقدام کردید باردارنشدید؟؟من باوجود۳تاکیست۳سانتی پس بایدخیلی صبرکنم تابارداربشم
ملکه_سیاه عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 4618 یعنی دوماه اقدام کردید باردارنشدید؟؟من باوجود۳تاکیست۳سانتی پس بایدخیلی صبرکنم تابارداربشم دکتر بهم متفورمین داده با ی قرص دیگع گفت تا۶ ماه اقدام کنم حالا دیگه خدامیدونه میشم یا ن دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 دوتا کیست توی تخمدان راستمه یکی توی چپ.کیستای سمت راستم فکرکنم هردوتا۴هستن ولی سمت راستم ۱ونیم سانته.لوله هام ولی مشکلی نداشت الانم ازمایش روزسوم وسونوی روز چهاردم برام نوشتن تاهورمونام وتخمکاموچک کنن
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 دکتر بهم متفورمین داده با ی قرص دیگع گفت تا۶ ماه اقدام کنم حالا دیگه خدامیدونه میشم یا ن متفورمین چطورقرصی هست برای چی هست.درضمن باهربار پریودی کیست اندومتریوز بزرگترمیشه
ملکه_سیاه عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 4618 متفورمین چطورقرصی هست برای چی هست.درضمن باهربار پریودی کیست اندومتریوز بزرگترمیشه نمیدونم گفت اینارو بخور ک زودتربارداربشی گفت دخیره تخمدانت خوبه دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 اول دوتاکیست بود و۳سانت بودن با چندماه قرص خوردن هردونصف شدن ولی وقتی قرصارو ول کردم طی چندماه ۳تاشدن ودوبرابربزرگ شدن
فرشته۹۸۷ عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 185 دکتر من گفت داروی خاصی نداره این کیست.اینکه بتونی کی باردار بشی بستگی داره چقدر رو تخمدانها اثر گذاشته باشه
فرشته۹۸۷ عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 185 اول دوتاکیست بود و۳سانت بودن با چندماه قرص خوردن هردونصف شدن ولی وقتی قرصارو ول کردم طی چندماه ۳تاشد ... یعنی قرص جلوگیری واقعا اثر داشت؟ پس دکترمو عوض کنم
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 دکتر من گفت داروی خاصی نداره این کیست.اینکه بتونی کی باردار بشی بستگی داره چقدر رو تخمدانها اثر گذاش ... خب الان شما باید ازمایش بدید وببینید تخمکاتون سالم هستن یانه
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 یعنی قرص جلوگیری واقعا اثر داشت؟ پس دکترمو عوض کنم اره واقعا روی من اثرداشت طی ۴ماه کیستام نصف شد و وقتی ولش کردم دوباره بزرگ شد
فرشته۹۸۷ عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 185 خب الان شما باید ازمایش بدید وببینید تخمکاتون سالم هستن یانه آز رفتم هنوز جوابشا نگرفتم