2789
عنوان

طلاق عاطفی

707 بازدید | 21 پست

منو شوهرم ازدواج دوممونه 32 سالمونه دوتامون شوهرم بیرون زنارو زیاد نگاه میکنه چندبار بحثم شده میگه نگاه نکردم بعد قول میده دیگه نگاه نکنه ولی باز تکرار میکنه الان چندوقته اومدیم یه شهری که خونه خواهرمه خوا8رزادم 17 سالشه خیلی نگاش میکنه انگار چشمش همش دنبالشه دیشب دعوامون شد هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم گفت بهم تو مریضی من چشمم دنبال کسی نبوده تو توهم زدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه چیزی من بهت بگم که تجربه ی خودمه هر چی بیشتر بهش تاکید کنی و گیر بدی اول که خودت اذیت میشی بعدم میره تو ناخودآگاهش وحتی اگه خودشم نخواد چشمش میره دنبال بقیه منم اوایل جنگ اعصاب بود تا این که یه روز مشهد بودیم با هم تو پارک یه پسره اینقد نگام کرد تا از دیدش خارج شم میخواست شوهرم بره اون پسره رو لتوپار کنه گفتم تو نگا ناموس مردم بکنی عیب نیس بقیه نگا ناموست کنن باید پاچه بگیری که دیگه از این اون شب شکر خدا خیلی بهتر شد منم دیگه قول دادم به خودم به خاطر آرامش خودم چیزی نگم بهش

همچین مردایی رو باید روی همه زنای دیگه ببندی تا دیگ اگرم خواست میلی به نگاه کردن نداشته باشه

برادرشوهر منم اینجوری بود ینی فراتر از نگاه گردن پیش میرفت بالای ده تا دوست دختر داشت کلا خونه نمیومد وقتیم میومد از روابطش یا جزئیات برا زنش تعریف میکرد که حرصش بده حتی عکس دخترارو نشونش میداد میگفت تو زشتی نگا اینا چه خوشگلن فلانشون کردم بهمانشون کردم

الان جاریم کاری کرده که شوهرش عصن از کنارش جم نمیخوره

فقط یه چیزی من بهت بگم که تجربه ی خودمه هر چی بیشتر بهش تاکید کنی و گیر بدی اول که خودت اذیت میشی بع ...

براتو اینطری بوده همه مث هم نیستن

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

حساس شدن بدترشدن میاره ،با خونسردی و مهربونی ارامش اینجور موضوع ها بهش بگین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

وقتی میبینی داره هیزی میکنه یواشکی ازش فیلم بگیر بعد بهش نشون بده بگو هنوز منکر میشی البته این کار دیگه مال وقتیه که نا امید شدی ازش و نمیخوای ادامه بدی من نمیگم حست اشتباهه یا درست متوجه نشدی فقط پیشنهاد میکنم با یه مشاور این موضوع رو مطرح کنی نمیخوام تجربه شخصیم رو تعمیم بدم بهت ولی من یه دوست پسر داشتم که هم هیز بود هم خیانت میکرد عاشق خانومای سن دار بود هر دفعه من مچش رو میگرفتم یه جور انکار میکرد و گولم میزد بعدها که با اون کات کردم و چچندین سال بعدش ازدواج کردم اوایل ازدواجم همش حس میکردم شوهرم به بقیه چشم داره حتی دلم نمیخواست با هیچ خانومی بگو بخند کنه ولی رفتم تراپی و متوجه شدم خودم پارانوئید شده بودم و حساسیتم بابت ترومای قبلیم بود و الانم اون موضوع گاهی اذیتم میکنه ولی خودم کنار اومدم و البته که شفافیت همسرم هم کمک خیلی زیادی کرده بهم