2777
2789
عنوان

با یه فولیکول میشه باردار شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته ... از ذهنم نمیره بیرون

میدونم. من خودم19ماهه دارم دارو میخورم. لاپاراسکوپی کردم. دکتر گفت تا3ماه احتمال بارداری زیاده. این ماه دومه الانم علائم پریود دارم

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
انشالله زود زود مادر میشی

توکل بخدا

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
اگه مشکل داری حتما برو رویان،دکترای خیلی خوبی دارن

من رفتم یزد پیش افلاطونیان گفت لاپارا انجام دادم. لوله هام باز بود مشکل دیگه ای غیراز کیستا نبود اوناهم سوزوند گفت تا3ماه احتمال بارداری هست این ماه دوم ک خبری نیست

قرص کلومفین خوردم که همین یدونه ام بالغ شد 

بنظرم یدونه باشه بهتره احتمال اینکه کیست بشه کمتره انشالله مامان میشی با همین

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

میدونم. من خودم19ماهه دارم دارو میخورم. لاپاراسکوپی کردم. دکتر گفت تا3ماه احتمال بارداری زیاده. این ...

منم چند ماهه دارم میرم پیش این دکتر فعلا که خبری نیس البته من فولی نداشتم این ماه اوله ک فولی دارم

منم چند ماهه دارم میرم پیش این دکتر فعلا که خبری نیس البته من فولی نداشتم این ماه اوله ک فولی دارم

توکل بخدا ان شاءالله 1نی نی سالم و صالح نصییت کنه