الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم. من خودم19ماهه دارم دارو میخورم. لاپاراسکوپی کردم. دکتر گفت تا3ماه احتمال بارداری زیاده. این ماه دومه الانم علائم پریود دارم
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
من رفتم یزد پیش افلاطونیان گفت لاپارا انجام دادم. لوله هام باز بود مشکل دیگه ای غیراز کیستا نبود اوناهم سوزوند گفت تا3ماه احتمال بارداری هست این ماه دوم ک خبری نیست
منم چند ماهه دارم میرم پیش این دکتر فعلا که خبری نیس البته من فولی نداشتم این ماه اوله ک فولی دارم
توکل بخدا ان شاءالله 1نی نی سالم و صالح نصییت کنه