2777
2789
عنوان

به نظرتون بعد عروسی درس خوندن مشکل میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 59 پست
میبینی که هوشمم زیاده از روی کامنتا تشخیص میدم کی چی خونده از روی برنامه زندگیشون  حالا با این ...

درکت میکنم عزیزم میدونم سخته

خدایا! تو آن‌چنانی که من می‌خواهم، مرا آن‌چنان کن که تو می‌خواهی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی که هوشمم زیاده از روی کامنتا تشخیص میدم کی چی خونده از روی برنامه زندگیشون  حالا با این ...

باریکلا بهتون

من سوم دبیرستان عروس شدم ولی خدارو شکر یه رتبه بالا توکنکور اوردم بعدم ترم دوم دانشگاه دخترم بدنیا ا ...

خداراشکر کلی خوشحال شدم براتون کاش منم مثل شما بتونم موفق بشم ببخشید میشه بپرسم رشتتون چیه 

شما میخوای پزشکی قبول شی عزیزم؟

اره خیلی علاقه دارم معدلمم بالاست ولی نمیدونم چرا نمیشه حالا امسال رفتم پیش مشاور دارم با برنامه پیش میرم ازتون التماس دعا دارم

حتما با برنامه مشاورت پیش برو ایشالا که قبول میشی  اگه میتونی تا بعد کنکورت خونه خودت نرو اخه ...

حتما عزیزم اره تمام تلاشمو میکنم که راضیش کنم تا بعد کنکور صبر کنه خیلی بهم روحیه دادین این که عروس شدین و موفق شدین باز حتی بعد بچه موفقین قابل تحسینه

نه عزیزم سخت نیس

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
راسش منم تجربی بودم وبا رتبه ای که اوردم متونستم پزشکی راه دور برم ولی بخاطر اینکه ازدواج کرده بود ب ...

کاردرستی کردین   منم صد درصد نمیتونم راه دور بزنم