2777
2789
عنوان

به نظرتون بعد عروسی درس خوندن مشکل میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برنامه ریزی کنی همون صبح بیدار شو با شوهرت به کارای خودت برس بعدم خونه و ناهار و شامتم بذاری شد ...

درست میگین حتما باید همینکارو کنم

خدایا! تو آن‌چنانی که من می‌خواهم، مرا آن‌چنان کن که تو می‌خواهی...
اگر من درس خوندم احتمالا شما هم بتونی درس بخونی😂😂😂😂😂 سخته  حالا کار خونه کمه و یه جارو و ...

شوهرم انقدر رو درسم حساسه همین الانشم صبحا زنگ میزنه بیدارم میکنه میگه پاشو بشین سر درست   فکر نکنم بذاره مهمون بیاد

اگر من درس خوندم احتمالا شما هم بتونی درس بخونی😂😂😂😂😂 سخته  حالا کار خونه کمه و یه جارو و ...

انشالله موفق باشین

دوسته من برج هفت حامله شد از نوع استراحت مطلقش کلیم شهریه داد الکی اگ میخوای بچه بیاری باید صبر کنی ...

نه اصلااااااا به بچه فکر نمیکنم سنگامم وا کردم   

شوهرم انقدر رو درسم حساسه همین الانشم صبحا زنگ میزنه بیدارم میکنه میگه پاشو بشین سر درست   &nb ...

خوشبحالت از یه طرف

از یه طرفم من دوست ندارم کسی بیدارم کنه

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
یکی از هم کلاسی های من تو دانشگاه بچه۲۸ساله داره ویخ پسر کوچیکتر میاد دانشگاه

واای بیچاره خدا خودش کمکش کنه

خوشبحالت از یه طرف از یه طرفم من دوست ندارم کسی بیدارم کنه

حالا فقط دیروز دیرتر بیدار شدم امروز میگه پاشو تنبلی بسه دیگه  

میبینی که هوشمم زیاده از روی کامنتا تشخیص میدم کی چی خونده از روی برنامه زندگیشون 

حالا با این حال اصلا نا ندارم درس بخونم همش بی انرژی میشم دوست دارم بخونم اما خب زود خسته میشم بس که باید جواب پس بدم خدا وکیلی همیشه میزمم برای مهمون داری آمادست و آجیل و شیرینی و شکلات و میوه و شربت آماده همیشه دارم شام و ناهارمم همیشه میپزم اما خب مضطربم که مهمون بیاد شوهرم نباشه چکارکنم 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم