2777
2789
عنوان

کمک 😭😭بدبخت شدم😭

1980 بازدید | 74 پست

دیروز یه آگهی مبل داخل برنامه دیوار دیدم تماس گرفتم ،پیام دادم خانم گفت اگه میخوای مبل و بیعانه بده چون تا الان چند نفر دیگه هم خواستنش،مبل ها خیلی قشنگ بودن و ارزون.

500هزار تومان بیعانه کارت به کارت کردم ،گفت تا ساعت 6:30سرکار هستم ،اون موقع تماس بگیر بیا ببر.اما هرچی تماس گرفتم اون ساعت در دسترس نیست تا همین الان.....کارت بانکی به اسم جواد نوعی صلوات بود.کسی میدونه باید کجا برم که گیرش بندازم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیگیری کن از فتا

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

صددفعه تو خود دیوار گفتن تا حضوری نرفتین پولی ردو بدل نکنید چقد اخه بگن بد بختا یکم به خودتون بیایین

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

چی بگم والا نازاحت شدم ولی خواهرم عقلت کجا بود خب میگفتی ادرسبده همین الان بیام ببرم

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐