2777
2789
من پرسیدم استفاده کردم سقط منم بخاطر مشکل بچم بود قرص خوردم سقط شد. ولی بازم ساراجون با دکترت مشورت ...

انشاءالله بچه بعدی سالم باشه عزیزم 

من چیزی ک دکترم گفت رو گفتم شاید به درد کسی خورد ولی بازم خودشون میدونن 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله بچه بعدی سالم باشه عزیزم  من چیزی ک دکترم گفت رو گفتم شاید به درد کسی خورد ولی بازم ...

می دونم عزیزم. بالاخره پرسیدن ضرر نداره، شما گفتی ترسیدم گفتم خدایی نکرده راهنمایی اشتباه نکرده باشم 

عیب نداره روزای سخت میگذره عزیزمم بازم شما نینی داری خدا حفظش کنه  من درگیر دوا دکترم همش انتظ ...

برات دعا میکنم انشاءالله خیلی زود خبر بارداریتو بدی درکت میکنم سخته منم دوتا سقط داشتم خیلی اذیت شدم ولی خدا بزرگه به خودش توکل کن استرسم از خودت دور کن ک اصلا برات خوب نیست 

می دونم عزیزم. بالاخره پرسیدن ضرر نداره، شما گفتی ترسیدم گفتم خدایی نکرده راهنمایی اشتباه نکرده باشم ...

منم گفتم چیزی ک دکتر گفته رو بگم شاید کمکی کرده باشم نهایتا خودشون با مشورت دکتر بهترین تصمیمو باید بگیرن 

برات دعا میکنم انشاءالله خیلی زود خبر بارداریتو بدی درکت میکنم سخته منم دوتا سقط داشتم خیلی اذیت شدم ...

مرسی عزیزم.آرهه همه امیدم ب خداس .اینماه آی یو آی کردم دهم باید آز بدم خدا دلش رحم بیاد خیلی خسته شدم واقعا دیگه توان چشم انتظاری ندارم دلم یه نینی میخواد

ما آبادانیا   
آره عزیزم 7 هفته هستم از ظهر لکه داشتم رفتم بیمارستان برام کلی آمپولو شیاف و قرص نوشت 

بسلامتی عزیزم ان شاالله به خیر و خوشی زایمان میکنی بلا ازتون دور باشه.

شما چند وقت بعد سقط اقدام کردین؟

مرسی عزیزم.آرهه همه امیدم ب خداس .اینماه آی یو آی کردم دهم باید آز بدم خدا دلش رحم بیاد خیلی خسته شد ...

انشاءالله هرچی دوس داری همون میشه به چیزای خوب فکرکن تا اتفاقای خوب برات بیفته منم برات دعا میکنم 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺