2777
2789
منم بخدا فقط شیاف نیست آمپول انوکسان برام نوشته تا هفته 36 باید هرروز بزنم امشبم روگام زدم دیگه قرصا ...

منم هرشب شیاف و انوکسان دارم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوزش معده

برا سوزش معده شیر بخور، بعد غذا دراز نکش، ادامس جویدنم خیلی خوبه. اگه میتونی یه ذره خاک شیر رو همینطوری قورت بده خیلیییی تاثیر داره من خیلی استفاده کردم اروم شدم.

ان شاالله که زودی خوب میشی از حاملگیت لذت میبری دقیقا درکت میکنم خودمم ویار بدی داشتم.

من حتما از خونم بدم اومده بود الان با اینکه بچمو ندارم هنوز حس بد به خونم دارم 

الهی بگردم...خیلی سخته..حتی فکرکردن بهش...ان شاء الله که خدا به زودی جاشو با دوتا نی نی خوشگل برات پ ...

فدای دل مهربونت مرسی عزیزم. از لحظه هات لذت ببر حتی سختی ها به عشق نی نی توو شکمت.

ان شاالله به راحتی زایمان کنی عزیزم.

برا سوزش معده شیر بخور، بعد غذا دراز نکش، ادامس جویدنم خیلی خوبه. اگه میتونی یه ذره خاک شیر رو همینط ...

خاک شیررو امتحان نکردم.فردا برم بگیرم ببینم تاثیر داره..ممنون از راهنماییت عزیزم😘

فدای دل مهربونت مرسی عزیزم. از لحظه هات لذت ببر حتی سختی ها به عشق نی نی توو شکمت.  ان شاالله ...

ممنون عزیزدلم 🌹🌹🌹🌹🌹 چشم 😘😘😘😘

خاک شیررو امتحان نکردم.فردا برم بگیرم ببینم تاسیر داره..ممنون از راهنماییت عزیزم😘

دکتر به من گفت خاکشیر دور از جون سقط میاره و دوران بارداری نباید خورد 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
فقط يك هفته سخته . تا احساس گرسنگي كردي چاي بخور . آب ولرم بخور . چون آب يخ يه جور حالت تهوع ميده با ...

الان دوهفتس تو رژیمم صبحونه کم ناهار خیلی کم یا نمیخودم شامم کم برنج هفته ای یبار میخورم بیشتر ابپز،میخورم

کلافه شدم دیگ

خاک شیررو امتحان نکردم.فردا برم بگیرم ببینم تاثیر داره..ممنون از راهنماییت عزیزم😘

من که خیلی اروم میشدم. اوایل قورت دادنش سخت بود . یه قاشق چایی خوری کمتر بذار ته گلوت قورتش بده. سعی کن بعدش مایعات نخور تا اسید معدتو بگیره اگه سخته قورت بدی توو گلوت گیر کرد به اندازه یه قاشق اب بخور که بتونی قورت بدی

دکتر به من گفت خاکشیر دور از جون سقط میاره و دوران بارداری نباید خورد 

من پرسیدم استفاده کردم سقط منم بخاطر مشکل بچم بود قرص خوردم سقط شد.

ولی بازم ساراجون با دکترت مشورت کن بعد استفاده کن شاید ضرر داشته باشه

منم بخدا فقط شیاف نیست آمپول انوکسان برام نوشته تا هفته 36 باید هرروز بزنم امشبم روگام زدم دیگه قرصا ...

عیب نداره روزای سخت میگذره عزیزمم بازم شما نینی داری خدا حفظش کنه 

من درگیر دوا دکترم همش انتظار روز شماری استرس و گریه

ما آبادانیا