2789
عنوان

پوستم بعد از نیدلینگ بدتر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 63854 بازدید | 50 پست
نمیدونم چی بگم والله ولی ترمیم کننده خیلی لازمه بعد نیدلینگ چون اونه که جای زخم و اینا رو از بین میب ...

من کلینیک موگه توی پاسدارن رفتم

خیلی هم ازش تعریف شنیده بودم

ولی به نظرم همون ترمیم کننده نزدن کارمو خراب کرده

کاش دکترا کمی وجدان داشته باشن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم من سه جلسه میکرونیدلینگ پیش دکتر خاک سفیدی انجام دادم.

جای جوش و لک زیاد داشتم ولی بعد میکرونیدلینگ صورتم خیلی خوب و شفاف شده.

هم پوستم روشن شده هم جای جوش و منافذ باز پوستم از بین رفتن.

اگر بخوای من ادرس سایتشون رو دارم میدم بهت برو سر بزن.

خیلی کارشون عالیه منکه خیلی راضی ام.

http://www.mugeclinic.com/
۲۶۶۵۳۷۵۹

الان خوب شده پوستتون؟

عاقبت چی شد؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
عزیزم دکتر یکم دارو هارو بهت بد گفته استفاده کنی . تا دو روز فقط باید زینک بزنی بعد دو روز روزا ضد آ ...

سلام ببخشید من میخوام‌مزونیلدلینگ کنم بنظرتون خوبه واقعا میترسم

یکم جای لک دارم ک زیاد مشخص نیست

و جوش زیرپوستی ریز سفید از دور مشخص نیستن اما طرف تو صورتم نگاه کنه متوجه میشه میخوام برم اما میترسم بدتر بشه

بچه ها میکرونیپلیگ اصلا چیز مهمی، نیست خودتون میتونید یک رولر سر طلایی بگیرید تو خانه بزنید چیزکه مهم مراقبت های بعد هست  ترمیم کننده خوب، ضدافتاب خوب اگ اینها رعایت نشه هیچ فایده نداره ک هیچ لک هم میارید این پیج ک میزارک کلی محصولات پوستی، مراقبتی اصل امریکا دارن همه هم ارگانی که  بدون اسیب به بافت پوست  اگ مشکل هزینه ندارید برند جهانی خوب میخواید عالیه البته قیمتش نسبت به حجمشون میرزه هر ضدافتاب، درمانیش یکسال و نیم بیشتر دارید واریزی ها و رضایت مشتری ببینید فقط متوجه میشید  foreverlivingesfahan7  

شماره واتساپ ۰۹۰۱۰۱۸۳۰۲۵