2789
عنوان

پوستم بعد از نیدلینگ بدتر شده

63854 بازدید | 50 پست

سلام دوستان

من چندتا جای جوش خیلی کم عمق و کوچیک داشتم و منافذ هم کمی داشتم ولی چون زیاد نبود خیلی راحت بدون ارایش بیرون میرفتم

اگر از نزدیک دقت میکرد کسی متوجه جای جوش ها میشد

سه شنبه هفته پیش رفتم میکرونیدلینگ کردم

دکتر بهم گفت ترمیم کننده نزن زودتر جواب میگیری و فقط مرطوب کننده و ضدافتاب بزن منم به حرفش گوش کردم

بعد از سه روز تمام سرخی و التهاب و زخم ها خوب شد اونموقع تازه متوجه شدم پوستم پر از گودال شده

منافذم بزرگ و گشاد شده

حتی مادرم و نزدیکا هم دیدن متوجه شدن

کسی تا حالا این اتفاق براش افتاده؟الان نمیدونم چکار کنم پوست سالمم پر از گودال شده

اولش تشدید میشه و طبیعیه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم دکتر یکم دارو هارو بهت بد گفته استفاده کنی . تا دو روز فقط باید زینک بزنی بعد دو روز روزا ضد آفتاب شب مرطوب کننده بعد ۵ روز از انجام کارت تا زمانی که زخمات خوب بشن ترمیم کننده .

من نیدلینگ کردم پوستم مثل نوراد شد بعدش خیلی خوب جواب داد

عزیزم دکتر یکم دارو هارو بهت بد گفته استفاده کنی . تا دو روز فقط باید زینک بزنی بعد دو روز روزا ضد آ ...

من لك و جاى جوش دارم نيدلينگ كنم حواب ميگيرم؟

درد هم داره ؟ 

سينه ام دكان عطاريست... دردت چيست؟!
عزیزم دکتر یکم دارو هارو بهت بد گفته استفاده کنی . تا دو روز فقط باید زینک بزنی بعد دو روز روزا ضد آ ...

ببخشید شما جای جوشات زیاد بود؟

سابسیژن بهتره یا نیدلینگ؟

شما کطیو دیدین توی صورتش پر از گودی بشه اندازه یک الی دو میلیمتر؟

برای جای جوش نه

ولی لک صورت دیدیم حساااابی تشدید شد ولی بعد دو هفته عالی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من لك و جاى جوش دارم نيدلينگ كنم حواب ميگيرم؟ درد هم داره ؟ 

منم هم لک داشتم هم جوش هم جای جوش خیلی خوب شد من راضی بودم

نه قبلش پماد بی حسی میزنن بزار زیاد بمونه پماده بی حسیت .

درد اصلا نداشت برای من مثل ماساژ بود ولی مراقبت بعدش رو حتما خوب انجام بده که جاش نمونه من پوستم دو درجه روشن تر هم شد هر کی میدید تعجب میکرد