2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن ی زمان این موقع همه جا پر برف بود اما حالا ...

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
فک کن ی زمان این موقع همه جا پر برف بود اما حالا ...

برف بازيامون يادش بخير

الان كه كلا زمين گرم داره ميشه حداقل بيشرفا ساختمونايه بلندو اينارو همش مجوز ميدن غير قانوني باد نميچرخه 

بنزينايه اشغالي 

الهي هيچ كدومشون خير نبينن از بس بيچارمون كردن اه

پارسال خیلی سرد بود این موقع تولدم شب یلدا بود رفته بودیم بیرون انقد سرد بود از ماشین پیاده میشدیم ق ...

ارع لامصب انگار آخر اسفنده

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
برف بازيامون يادش بخير الان كه كلا زمين گرم داره ميشه حداقل بيشرفا ساختمونايه بلندو اينارو همش م ...

باد موافق تهران از سمت غربه متاسفانه قالیباف بی سواد سمت غرب برج سازی کرده نمیذاره باد موافق دودو ببره

باد موافق تهران از سمت غربه متاسفانه قالیباف بی سواد سمت غرب برج سازی کرده نمیذاره باد موافق دودو بب ...

طرف منطقه ٢٢ درسته؟

اي بابا اخه ما هيچي اين طفلايه معصوممون براي پول بقيه اخه چ گناهي كردن

برف بازيامون يادش بخير الان كه كلا زمين گرم داره ميشه حداقل بيشرفا ساختمونايه بلندو اينارو همش م ...

گند زدن با این مملکت داریشون.

طرف منطقه ٢٢ درسته؟ اي بابا اخه ما هيچي اين طفلايه معصوممون براي پول بقيه اخه چ گناهي كردن

اره سمت غربه از سعاد آباد برج سازی شروع شده تا چیتگر ،عوضش سمت شرق ارتفاع ساختنونا وتعداد طبقات کمتره یعنی کلا برعکس کار کرده