2777
2789
عنوان

سوتی های تو خواب همسرتون یا خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4667 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

یه بارم من خونه مادرشوهرم بورم شبش خوراک لوبیا خوردیم آقا تا صبح من از دل درد مردم نزدیکای صبح یه بادی ناخواسته از ما خارج شد منم تو پذیرایی بودم یهو چشمامو باز کردم دیدم مادرشوهرم پایین پای من داره نماز میخونه من صبح دیگه روم نمیشد از جام بلند شم 

فازت چیه😶

ساعت ۱ بود رفتم کنارش دیدم خوابه 

قبلش دعوامون شده بود 

عادت دارم قبل خواب نازشو میکشم تا آشتی کنه😕

هر چی تکونش دادم بیدار نشد

زنگ زدم اورژانس

بیدار شد با حال خیلی بد ب زور گفت زنگ بزن بگو نیان حالم خوبه

زنگزدم گفتم نمیخواد بیاین

بعد یهو بدنش لرزید و کف از دهنش اومد یکم 

دوباره زنگ زدم اورژانس

ی بچه یکساله داشتم و باردار هم بودم 

دویدم تا وسط کوچه ک برم جلو آمبولانس

چند تا سگ پشت سرم بودن

خلاصه آمبولانس اومد

زدن کف پا شوهرم 

حساسه کف پاش 

یهو پاش پرت شد تو سینه دکتره

بهم گفت کمک کن لباس بپوشونیمش

چند تا سوزن زدن شوهرم تقریبا بهوش اومد

داشتم لباس میپوشوندم ب شوهرم که یهو به دکتره گفت بارداره 

دکتره گفت خودم لباسش میپوشونم

بعدم بچمو ازم گرفت و باهاش بازی کرد 

بهم گفت برو ب همسایه ها بگو بیان ک با برانکارد ببریمش

هیچ کدوم از همسایه ها نبودن

رفتم تو کوچه بغلی یه تاکسی وایساد داشتن میرفتن با کت و شلوار مهمونی 

داد زدم گفتم بیاین کمک

اومدن خونمون 

خلاصه با بدبختی بردنش از پله ها

از خونه تا زمانی ک برادر شوهرم اومد تو بیمارستان بچم بغل دکتره بود گفت گناه داری

بعد تو بیمارستان دکتر اومد از شوهرم پرسید سابقه تشنج داشتی 

گفت از بعد عقد اینجوری شدم 

حالا داداشاش هم همینجورنا 

تازه هم بچگی تشنج کرده هم قبل عقد تو مجردیش😕

بعد گفتم نه قبلا هم ۱۰ سال پیش تشنج کرده 

اون وسط شوهرم و برادر شوهرم هی میگن نه مال بعد عقده😐

Niniyar😃❤️

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

مجرد كه بودم با خواهرم تختمون روبروي هم بود وسطشون يه فضاي كمي بود 

من اصلاااا از تخت نميوفتادم 

يه شب همزمان با هم از روي تخت افتاديم پيش هم😂😂 من بيدار شدم گفتم هيچي نيست بخواب همونجا دوتاييمون خوابيديم😂😂😂

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

من خدای سوتیم حتی تو خاب چن وقت پیش وسط خاب بیدار شدم ب مامانم فوش دادم باز خابیدم😐😑😑😑 صبش فهمیدم چ غلطی کردم 

یا یبار وسط خاب راه رفتم،رفتم تو اتاق داداشم خودمو پرت کردم روش صب ی عالمه فوش خوردم😂😂 یبار دیگم راه رفتم با صورت رفتم تو دیوار اتاقم یهو چشامو باز کردم ترسیدم دیدم رو برو دیوارم چراغو روشن کردم یکم صورتم ورم کرده بود‌فهمیدم باز راه رفتم 

بابامم ک نگم دیگه موقعی ک خابیده نمیشه از بغلش رد شد سم پاشی میکنه بس میخوره😂😂😂😂😂

🖤

يه شب هم بيدار شدم برم دستشويي شوهرم توي خواب گفت نرو اونجا سگ داره ميگيرنت 

منم ترسيدم نرفتم دستشويي😂😂حالا دستشويي بغل اتاقه😂

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

وای یبار بچه بودمم ۸سالم بود  از خاب پا شدم بجای دسشویی رفتم گوشه حیاط حالا ابجیم میگفت اینجا نههه اینجااا نهههه الان گند میزنی ب حیاطط من میگفتم چی میگی دسشوییمه الان خودمو خیس میکنم اومدم دستشویی تو چرا نگام میکنی تو دستشویی چیکار میکنی برو بیرون با ی بدبختی منو قانع کرد دستمو گرفت بردم دمه دسشویی گف برو اینجا🤣🤣🤣🤣

🖤

وای خداااااا،دلم درد گرفت،سوتی که تا دلت بخواد دارم خیلی زیاد.....من مامام یه روز شیفت خیلی سنگینی داشتیم شبش تو خواب رفته بودم جلو شوهرم میگفتم زور بزن الان بچت میاد هی میگف بابا بگیر بخواب من میگفتم نق نزن زور بزن تموم میشه.........

یه بارم من رو کلمه فاب که به پودر لباسشویی میگن حساسم شوهرمم هی میگفت فابو بیار فاب خریدم و .... منم تو خواب پاشده بودم یقه اشو گرفتم میگفتم نگو فاب نگو فاب....

از داداشام نگم براتون که یه کتاب میشع فقط همین قدر بدونید یه شب پاشدم برم دسشویی دیدم بابام و دو تا داداشام باهام دارن حرف میزنن تو خواب،منم ترسیدم برگشتم تو اتاقم دسشویی هم نرفتم