2777
2789
عنوان

دلام🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات  ای بد نیستم، میگذره

مگه قبلا نمیگفت نمیشه بیشتر از 6 تاپیک زد 

من امروز 7 تا زدم 

کاربری قبلیم نمیشد این شد 

عجیبه

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
عليك دلام خوبيم رو هم ميخواستم به د بنويسم خيلي زشت شد پاك كردم😐

بجاش میگن خوفیم😁

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

ای چقدر بچه اینجا ریخته😂

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
احسنتکم الله 

اوووم

عربی بلد نیستم 

میگم

خیرالله😂

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
دو دوبی😁

اله ب دوبی دو😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
پاشید جمع کنید خجالت نمیکشین😂😂😂

6 تا تاپیک توروز میشه بیشتر زد؟ 

عجیب امروز 7 تا زدم 

8 امی رو امتحان کنم /::

6 تا تاپیک توروز میشه بیشتر زد؟  عجیب امروز 7 تا زدم  8 امی رو امتحان کنم /::

بزن 😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
تبارک الله 🤣

اوووم

احسنتکم الله