2777
2789
عنوان

زايمان در بيمارستان آرمان يا تنديس

28072 بازدید | 25 پست

خانوما و ماماناي عزيز عصرتون بخير كيا تو تهران تو بيمارستان آرمان يا تنديس زايمان داشتن؟؟ بيمارستانش خوبه؟ هزينه سزارين چه قيمتيه؟؟

ب نتیجه رسیدی ب منم بگو

والله كسي كه نظري نداد ولي جاي ديگه پرسيدم يه سري خيلي تعريف ميكردن يه سري هم خيلي بد ميگفتن از تنديس. البته من خودم اون هفته يه سر رفتم بيمارستانش درظاهر كه همه چيش خيلي خوب و منظم بودن ولي كادر پرسنلي بيمارستانش نميدونم چطوريه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله كسي كه نظري نداد ولي جاي ديگه پرسيدم يه سري خيلي تعريف ميكردن يه سري هم خيلي بد ميگفتن از تندي ...

من زایمان کردم, بیمارستان آرمان, خیلی راضی بودم 

دو تخته دادن پولشم نگرفتن 

فقط یجا اذیت شدم, شب خواستن بچه رو ببرن مراقبت ویژه گفتن او ل۵ تومن بریز ! من بهم برخورد گفتم من ساعت ۲ شب قرار نیس فرار کنم ک میگید الان پولو بریز 

ولی از نظر تمیزی و پرسنل و غذا  ! 😁 و خلوت بودن خیلی عالی بود 

پزشک نوزادان انکال بود هر دقیقه ای کارش داشتی سریع میومد 

من زایمان کردم, بیمارستان آرمان, خیلی راضی بودم  دو تخته دادن پولشم نگرفتن  فقط یجا اذیت ...

شما چه تاريخى زايمان كرديد ارمان؟ چقدر هزينه بيمارستان شد؟ طبيعي بوديد يا سزارين

میر زنده دل کلا ۶تومن شد 

ببخشید عزیزم

هزینه بستری کودک هم ازتون گرفتن؟

همون ۵ تومن؟

شنیدم اونجا ب بهونه ای بچه رو بستری میکنن پول بگیرن

بچه شما مشکلی داشت که گفتن بستری؟

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
ببخشید عزیزم هزینه بستری کودک هم ازتون گرفتن؟ همون ۵ تومن؟ شنیدم اونجا ب بهونه ای بچه رو بستری می ...

من بچم خداروشکر نیاز به ان اس سیو نداشت

ولی اگه نیاز باشه ۵تومن اول کار میگیرن