سلام .امروز صبح موقع تلوزیون دیدن .پیامای بازرگانی شوهرم برگشت گفت موندم چرا هر چی زن خوشگل و نازن میارن پیام بازرگانی.منم یه مکثی کردم و چون بار اولش نبود که این حرف و میزد شروع کردم داد و بیداد که چی فکر کردی که هی این حرف و میزنی ؟زن خودتو تو چادر و پوشش قایم میکنی و بعدش چشمت به زنای ازاد و ارایش کرده است .منم اگه از این کارا بکنم خوشگلترم .بعدشم فکر میکنی تلوزیون مرد خوش قیافه و هیکلی قشنگ نداره ؟داره خوبشم داره .یه هو یه مرده اومد گفتم بیا ببین چه خوش قیافه است؟فکر کردی اگه زن زشت بیارن محصولاتشون فروش میره؟بعدشم دیگه باهاش سر سنگین شدمو هی حرف زد از دلمم دربیاره .منم گفتمش میدونی چیه .فکر میکنم تو اگه تو شغل و امکانات ارتقا پیدا کنی از اوناشی که دیگه کسیو نمیشناسه و ....پشیمون شد از حرفی که زده بود و رفت بیرون .شما جای من بود چه رفتاری میکردین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی طرز تفکرت ناجوره واقعا با این رفتارت شوهرتو زده میکنی از خودت . همه چی خوشگلی نیست اونا مدلن از خوشگلیشون کسب در امد میکنن اونم فقط ی سوال ساده پرسیده اخه مگ همه چی خوشگلیه ک اینجوری بدت اومده
ولشون کن. همشون همین جورن. . یه فیلم بود برای بچه ها. خاله سوسکه. بار اول که شوهرم دید گفت خدایا میشه از این سوسکام خونه ما بندازی. سری دومم گفت خدا از این سوسکا نصیب کنه. اینم هوی من😁