2777
2789
عنوان

خانمای گوگولی و خوشگل پیام بازرگانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 47 پست
منم شوهرم ب حجابم گیر میده بعد خودش همش چشش دنبال زنای لخته برا همین زدم ب بیخیالی هر جور دوس دارم م ...

چند روز پیش یه رژ صورتی زدم میخواستیم بریم بازار .بعد بهم گفت برا شوهرت رژ نمیزنی برا مردم میزنی .منم گفتم وقتی ارایش میکنم نگامم نمیکنی و استقبال نمیکنی منم ناخوداگاه ارایشمو میارم برا بیرون

به نگاهش دقت میکردی اگه هرزه بود کم کردی امااگه همین جوری یه نظربود ولش میکردی

نه نگاهش هرزه نیست ولی بی تفاوتم نیست .خیلی وقتا چیزایی رو میبینه که منم ندیدم اصلن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رفاقت از همین موضوعات شروع میشه دیگه چون از روز اول بنا رو اینجوری گذاشتین  البته البته ...

اخه خوشگلی یه چیزیه که زن دوست داره بدونه از نظر شوهرش هست .وقتی در مورد یه زن دیگه نظر میدن ادم حرصش میگیره خب

اووووو چقد حساس بیخیال بابا این گیرای الکی زندگیتونو خراب میکنه ها

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
نمیشه بیخیال خب .

والا ما باهم فیلم‌میبینم هزارتا حرف میزنیم‌مثلا وارش نشون میداد بشوخی ب شوهرم‌میگفتم توبرو بگیرش گنا داره😂یا سریالای خارجی‌پیش هم‌میگیم این خوشگله یا زشته انقدحساس نیستیم

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
چند روز پیش یه رژ صورتی زدم میخواستیم بریم بازار .بعد بهم گفت برا شوهرت رژ نمیزنی برا مردم میزنی .من ...

گلم سعی کن ب خودت برسی شوهر منم ب من میگه مو رنگ نکن ارایش نکن ب خودت نرس بعد همش چشش دنبال زنای ارایش کرس