2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست
سر دخترم عاشق خیار بودم سر پسرم پرتقال خدا میدونه تا آخر بارداریم چندجعبه پرتقال خوردم

😂😂😂

منم منتظرم دلم يه چيز رو زياد بخواد شايد حالم بهتر شه دلم بخواد

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ببین من رب انارو عین عسل میخوردم🤣🤣🤣از ۴۵کیلو شدم ۶۲ ،عین جاروبرقی شدم همه چی میخورم قبل باردا ...

ااا😂😂😂 

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
نمیدونم چرراا حالش ندارم😅این بارداریم خداخواسته بود اوایلش سخت باهاش کنار اومدم.

يواش يواش ديگه بايد بپذيري😃

از اول تا اخرش ویار داشتم 

انار 

به 

گلابی 

موز و انگور

سیب قرمز 

و سیرابی عاشق اینا بودم فقط اینارو خوردم ینی تو 9 ماه

ولی چیزایی که بدم میومد اشپزخونم دستام 

شوهرم هرچی گوشتو مرغ و همبرگر و سو سیس و ماهی و غذا های برنجی مخصوصا بوی برنجی که داره دم میکشه 😓😪😷😷😷😷رب و ....

به من امپرازول نمیسازه پنتو هم فقط مارک اکتی وور میتونم بخورم باقیش برام تاثیر نداره

من نميدونم اثر داره يا نه 

فقط ميخورم🥺

متأسفانه چندتا از دوستای من اینجوری بودن

تو دلمو چرا خالي ميكني

خب اميد دارم

از اول تا اخرش ویار داشتم  انار  به  گلابی  موز و انگور سیب قرمز  و س ...

چقدر سخت☹️🥺

انشاا. بارداری خوبی داشته باشی نی نی تو ب سلامتی بغل بگیری،واسه منم دعاکن گیسوم سالم بیاد بغلم😍😍

ايشالا مياد عززيزم

تو دلمو چرا خالي ميكني خب اميد دارم

عزیزم اینشالا که شما تا هفته های آینده خوب میشی

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
عزیزم اینشالا که شما تا هفته های آینده خوب میشی

اميدوارم🥺🥺

شما خودت ويار نداري؟

ویار خیلی سخته واقعا  من بارداری سختی داشتم زایمانمم همینطور خدا همه باردارهارو حفظ کنه ایشالل ...

ايشالا🤲🏼💖