2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست

من از همه چیز بدم میومد و بالا میاوردم از قبل ازمایش شروع شد تا هفته ۲۰ لب به هیچ نوع گوشتی نمیتونستم بزنم آش و سوپم متنفر بودم فقط سرم😭😭😭

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از ۷هفته تا آخرای ماه ۴،یعنی میمردم از بس از هر بویی ک میومد عق میزدم،عاشق رب انار وترشیجات بودم ...

اااا منم از ٧ هفته و چند روز شروع شد 😐 اميدوارم مال منم زودتر تموم شه 

چيز خاصي هوس نميكنم منتظرم كه هوس كنم 

احساس ميكنم اونا كه هوس ميكنن خيلي براشون خوشمزه تر ميشه😍😂

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
واي خيلي بده ايشالا زودتر بهتر شي دميترون و اينا ميخوري؟

اره ولی خیلی تاثیر نداره کلا نباید بوی غذا بهم بخوره البته اگه نخورم اون روز می میرم از تهوع زیاد

دلخوشم به روزهایی که در راهست 
برای همه تموم نمیشه، بعضیا تا آخر ویار دارن    

واييي نگووووو 🥴

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
میدونی من صبح تا هفت شب هیچ خبری از تهوع نبود و اتفاقا انقدررراشتها داشتم فقط میخوردم . همینکه ساعت ...

اي بابا 😂

باز خوبه استراحت داشتي😃

حتی نمیدونم ویار ک میگین چیه دلم یه نی نی خوشگل مخاد ولی  خدا باهام لج داره نمیده

چتد سالته؟ چند وقته منتظري؟

من کلا معدم درد میکنه پنتوپرازول ۴۰ میخورم اما رو بارداری بهم ۲۰ میده  روزهایی که ناجور میشه یه ...

من پنتو ميخورم ولي ميگن امپرازول بهتره

حالا نميدونم امتحان نكردم

شوهرم نميزاره دارو بخورم

اينم تو خونه از قبل داشتم

اااا منم از ٧ هفته و چند روز شروع شد 😐 اميدوارم مال منم زودتر تموم شه  چيز خاصي هوس نميكنم من ...

اره ببین من رب انارو عین عسل میخوردم🤣🤣🤣از ۴۵کیلو شدم ۶۲ ،عین جاروبرقی شدم همه چی میخورم قبل بارداری اصلآ لب ب گوشت و مرغ نمیزدم😋

درست میشه چند هفته دیگه

ايشالا ايشالا😍 هر روز صبح بلند ميشم اب دهنمو قورت ميدم ببينم بهتر شدم 😂

من پنتو ميخورم ولي ميگن امپرازول بهتره حالا نميدونم امتحان نكردم شوهرم نميزاره دارو بخورم اينم تو ...

به من امپرازول نمیسازه پنتو هم فقط مارک اکتی وور میتونم بخورم باقیش برام تاثیر نداره

دلخوشم به روزهایی که در راهست 
من از همه چیز بدم میومد و بالا میاوردم از قبل ازمایش شروع شد تا هفته ۲۰ لب به هیچ نوع گوشتی نمیتونست ...

اي واي 🥺🥺 خيلي سخته واقعا 

من پنتو ميخورم ولي ميگن امپرازول بهتره حالا نميدونم امتحان نكردم شوهرم نميزاره دارو بخورم اينم تو ...

ب من واسه معدم ۳جور قرص داد تو ماهای اول،یکی دوبار خوردم بعدش گذاشتم کنار ،فقط باید صبور باشی تا بگذره