2777
2789
عنوان

تولد شوهر جااان

175 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گل

بچند روز به  تولد همسرم مونده چی بخرم براش

خواهشااا نگید جوراب  یا  ادکلن و کمربند و ساعت  اینا رو براش خریدم  

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

استارتر جون ببخشید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3655951/تمرین-رایگان-قانون-زیبای-جذب

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرت 😂😂😂😂

ن شوخیدم 

مثلا یه چیزی واسه ماشینتون مردا عاشق ماشینشونن

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!

پیرهن-کاپشن-کت جین 

باکس گل

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
شرت 😂😂😂😂 ن شوخیدم  مثلا یه چیزی واسه ماشینتون مردا عاشق ماشینشونن

خاک به سرم یه بار میخواستم واسه تولدش ست لباس زیر بخرم مردم و زنده شدم از خجالت نمیدونستم بگم به فروشنده چی میخوام وقتی اورد نمیدونستم چطور مطمئن شم شورت هم داخلش هست دیگه توبه کردم این چیزا رو بخرم

خدایا شکرت🙏