2777
2789
عنوان

پرده بکارت نوزاد.دختر دار ها بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7274 بازدید | 57 پست
خیلی با دقت میشورم ک پی پی نمونه،بعصی وقتا ک بین لبا های بزرگ جرم هس اونارو با دستم تمیز میکنم

نه عزیزم ربطی به پرده بکارت نداره...فقط آروم تمیزش کن...

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
خیلی با دقت میشورم ک پی پی نمونه،بعصی وقتا ک بین لبا های بزرگ جرم هس اونارو با دستم تمیز میکنم

با دستنال مرطوب اول تمیز کن اون جرمها رو بعد ببر دسشویی فقط آب بزن

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي خدا يه كم تحقيق كنيد بعد حرف بزنيد بقيه رو هم نگران ميكنيد پرده كجا بود اخه از ٤سال به بعد تشكيل ...

مطمینی؟از ۴سال ب بعد تشکیل میشه؟

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
همش تقصیر مادرشوهرمه چندروز پیش گف دخترو زیاد بشوری عیب دار میشه،از اون شب دهنم درگیر شده بدجووور

دیگه بیخیال عزیزم

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر
با دستنال مرطوب اول تمیز کن اون جرمها رو بعد ببر دسشویی فقط آب بزن

با شامپو میشورم مشکل داره؟

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
با شامپو میشورم مشکل داره؟

با صابون بهتره...

یه بار هم خوندم اصلا نیاز به شامپو وصابون نیست..ولی من دلم نمیاد باصابون بچه میشورم چون شامپو معمولا زیاد کف میکنه زود شسته نمیشه از بدن

وااا این چ حرفیه 

مگ الکیه 

یعنی مشا دستتو تا ته میکنی توش 

ک خب عزیزم درد داره 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
با صابون بهتره... یه بار هم خوندم اصلا نیاز به شامپو وصابون نیست..ولی من دلم نمیاد باصابون بچه میشو ...

اتفاقاصابون باکتری های مفیدواژن روازبین میبره باعث عفونت قارچی میشه برای خانومهابهترین شوینده همون ژلهای شستشوهست که pHواژن رومتعادل میکنه،درموردبچه هاهم شامپوبچه بدون اسانس بهترین شوینده ست چون سطحی شسته میشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چرت گفته یعنی؟میگم شاید قدیمیا بیشتر حالیشونه

عزیزم تا انگشتتو فرو نکنی چیزی نمیشه سطحی بشور

بیا ی وسواس از دختر خالم بگم ایشون ی پسر بچه داشت که وقتی تو دستشویی میشستش بعد با صابون مایه هم ی دور دوبار میشستش که بچه مشکل (بازش نمیکنم) پیدا کرد که بردن دکتر و بعد از معاینه دکتر گفته کارت غلزه باید چرب باسه یکم خشک بسه خارشو سوزش و خوشکیت بچه خواهد گرفت

حالا سما هم زیاد وسواس به خرج نده

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر