2777
2789
عنوان

همه میگن بذار شوهرت برات خرج کنه

461 بازدید | 31 پست

شش ماهه ازدواج کردیم.سره کار میرم.یک و نیم درامد خودمه.یه تومن هم سود پولم تو بانک.همسرم سه میگیره که یه تومنش رو قسط میده.منم ۵۰۰ قسط میدم.خرج خونه رو میده‌.اما چیزایی ک من میخامو نمیتونه تهیه کنه.منم با پول خودم میخرم.همه میگن اشتباهه.بذار اون برات خرج کنه.از بعد عروسی یه مانتو یه چکمه،یه کتونی،یه روسری دستکش و یه دست لباس تو خونه و یه سوییشرا تنها چیزایی بوده ک برام خریده.ماهی بین چهارصد تا ۵۰۰ هم ازش میگیرم برای ارایسگاه و رفت و امد.همه میگن اشتباه نکن.نخر با پول خودت.پس انداز کن.اما من نمیتونم.ولخرجم و باید حتما خرید کنم تا افسرده نشم.چیکار کنم؟

می دانم که روزهای خوبی در راه است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید پس شما به چی میگید خرج کردن؟؟؟🤔🤔

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......

خوب خرید کرده ب نظرم 

فکر کنم خودت ولخرجی توی شش ماه میخوای چند میلیون خرج کنه ب اندازه خرید کرده فکر کنم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

اول و آخرش پول شماهم خرج اون زندگی و منافع هردوتون میشه و شماهم ماهی ۵۰۰ ازش میگیری که خیلی ها همونم نمیگیرن. بنظرم ایراد نداره از پولت خرج کنی ولی سعی کن جا بندازی حقوق شما پس انداز روز مبادا یا خرید خونه و ماشینه که زیاد توقع نکنه ازت

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

والا خوب خریده که

ماهیم ۵۰۰ میده

پس خرج کردن چیه دیگه؟؟

منو ببینی چی میگی؟؟درامدم ندارم تازه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من همه پولمو خرج خودم میکنم در ماه.هر ماه مانتو میخرم و لباس.

خودتم میدونی که ولخرجی و مردا هم از ولخرجی خوسشون نمیاد به صرفه خرج کن

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......