پسرم چهارسال چهارماهشه یهو از سه روز پیش بی اشتها شده چیکار کنم هیچی دوست نداره سرما نخورده دارم دیونه میشم امروز سر ناهار یه عالمه دعواش کردم چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واااای مشکل منم اینه دخترم دو سال وچهار ماهشه خیلی لاغر شده هرچی هم نمیخوره دیونه شدم هرکی میبینه میگه چرا لاغر شده 😓😓😓😓😓😔😔😔😔😔😔😔شربت سندروس هم گرفتم هیچی توروخدا هرکی تجربه یا راهکار بلده بگه😢😢😢😢😢 ممنون میشم
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود گاهی گدای گدایی بخت باتو یار نیست گاهی تمام شهر گدای تو میشود
مثلا میتونه از چیزی ناراحت باشه یه کم عصبی شده اصلا دوست نداره بریم بیرون چیکار کنم جاریم بچ دار شده 4 ماهشه بعد قبلا پسرم خیلی میرفت خونه بابا بزرگش الان جدیدن زیاد نمیان ببرنش میتونه از این باشه