اینو دیگه نمیدونستم چون ما متاهلی رفتیم ساعت سه دیسکو تموم میشد تابیام هتل میشد چهارصب ولی چقد لاتو ...
یه بار وایسادیم بلال بخوریم دونفر باهم دعواشون شد بدوبدو رفتن یه عده دیگه اومدن چماق و قمه برداشتن رفتن من قشنگ رنگم شد گچ شبم بود فقط گفتم برگردیم هتل
يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه ! تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر ترکای ایران خداییش قدبلندو چهارشونن نه بخاطراینکه ترکم اینو میگم ولی بیشترمردای فامیل و شهر و اشناهامون قدبلندن توترکیه من مردقد بلند ندیدم فقط دوسه تا به ندرت که اونام شک داشتم ترکیه ای باشن
يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه ! تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین