2777
2789
عنوان

خانمهای تهرانی با آلودکی هوا چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 141 پست
اره تو مرز گرجستان که کلا رجکتشون میکردن 

من یه سال آنتالیا بودم سه تا پسر مجرد اومده بودن تو استخر فقط دخترارو دید میزدن آبرو ریزی😂

نمیگم همه اینطورین نه اصلا ولی بعضیا که تا حالا ندیدن واقعا آبروی ایرانیارو میبرن

اینو دیگه نمیدونستم چون ما متاهلی رفتیم ساعت سه دیسکو تموم میشد تابیام هتل میشد چهارصب ولی چقد لاتو ...

یه بار وایسادیم بلال بخوریم دونفر باهم دعواشون شد بدوبدو رفتن یه عده دیگه اومدن چماق و قمه برداشتن رفتن من قشنگ رنگم شد گچ شبم بود فقط گفتم برگردیم هتل 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سال آنتالیا بودم سه تا پسر مجرد اومده بودن تو استخر فقط دخترارو دید میزدن آبرو ریزی😂 نمیگم ه ...

اره ولی مثل اینکه چند بار تجاوز کردن مردای ایرانی به زناتو کازینو واسه هیمن ازشون شکایت کردن 

من یه سال آنتالیا بودم سه تا پسر مجرد اومده بودن تو استخر فقط دخترارو دید میزدن آبرو ریزی😂 نمیگم ه ...

دقیقا وایسی ازپنجره خیابونو نگاه کنی ایرانیا رو قشنگ میشه حدس زد و شناخت 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
یه بار وایسادیم بلال بخوریم دونفر باهم دعواشون شد بدوبدو رفتن یه عده دیگه اومدن چماق و قمه برداشتن ر ...

ترکا اینجورین شبا که امنیت خیلی کمه مخصوصا سمت آسیایی استانبول سمت اکسارای که همشون خلافکارن

ایرانی بودن؟

نه بابا ترکیه ای بودن ولی نفهمیدم باایرانی دعواشون شد یا خودشون باخودشون کچلم بودن 

ترکا اینجورین شبا که امنیت خیلی کمه مخصوصا سمت آسیایی استانبول سمت اکسارای که همشون خلافکارن

وان بیشتر کرده

ازه مخصوصا زنای ایرانی خیل تابلوان همش آرایش و موهای بلوندو هیکلا تابلو ایرانی😂 باس ن بزرگ شکم جلو ...

بخدا خندم میگرفت از بغل که میدیدم رنگ رژ گونه نشون از ایرانی بودن میکرد مرداباشلوارک زنا با پیرهن مجلسی کوتاه 😐🥴

بیشتر ترکای ایران خداییش قدبلندو چهارشونن نه بخاطراینکه ترکم اینو میگم ولی بیشترمردای فامیل و شهر و اشناهامون قدبلندن  توترکیه من مردقد بلند ندیدم فقط دوسه تا به ندرت که اونام شک داشتم ترکیه ای باشن