2777
2789
عنوان

خانمهای تهرانی با آلودکی هوا چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارماریس خیلی بهتره اصلا قابل مقایسه نیست‌ ولی بنظرم هیچی آنتالیا نمیشه😁

آنتالیا هم سرده تو عید؟

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
انگورشون نخوردم فقط دیدمشو دونه هاش بزرگ بود موزاشون خیلی خنده دارن مینی موزن

موزاشون واقعا خوش مزه بود ولی شوهرم و پسرم امون ندادن ولی انگوراشون واقعا عالی بودرفتیم لباس بخرم یهو پسرم گم شد یه فروشگاهی هست لباس فروشیه ورودیش شیب سرازیری داره پسرم خوشش میومد من گفتم شاید رفته اونجا یعنی توخیابون اسیر بودم یهو شوهرم اومد گفت زهرا اون پشت داشت بافروشنده هابازی میکرد😂رسما بیخیال بچه بودیم یه بارم یه پسره اب میفروخت اون جلو در بادانیال بازی میکردمنم لباسارو نگاه میکردم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
موزاشون واقعا خوش مزه بود ولی شوهرم و پسرم امون ندادن ولی انگوراشون واقعا عالی بودرفتیم لباس بخرم یه ...

خیلی کار اشتباهی کردی خدا بهت رحم کرده مگه نمیدونی ترکیه معروف به قاچاق انسان دیگه هیچوقت این اشتباهو نکن

بچه ها میدونین پسرای مجردو آنالیا به سختی راه میدن؟گرجستانم همینطور البته مردای ایرانی که مجردی میرن ...

بعد ساعت ده شبم کسی که مشروب خورده حق نداره بیرون باشه فقط میتونه باتاکسی جابه جابشه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
بعد ساعت ده شبم کسی که مشروب خورده حق نداره بیرون باشه فقط میتونه باتاکسی جابه جابشه 

اینو دیگه نمیدونستم چون ما متاهلی رفتیم ساعت سه دیسکو تموم میشد تابیام هتل میشد چهارصب ولی چقد لاتو لوت زیادن خیلی عربده میکشن دوربر  بارو دیسکو